دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام من خواستم با افزونه دستیار مدیر واسه روی پوشه ادمین پسورد بذارم که وقتی یوزر و پسورد رو دادم پنجره ای باز شد Authorization Required که نام کاربری و رمز می خواست هر چیزی وارد کردم قبول نکرد این بود که گذاشتن رمز با افزونه رو بی خیال شدم رفتم تو کنترل پنل هاستم (سی پنل) تا روی پوشه رمز بذارم گفت FrontPage Extensions فعاله خلاصه بعدش هر چقدر سعی کردم برم به صفحه مدیریت اون پنجره Authorization Required باز میشد و رمز می خواست رفتم و FrontPage Extensions رو غیرفعال کردم حالا ارور Internal Server Error رو میده سایت بالا میاد هیچ مشکلی هم نداره فایل htaccese رو با یه فایل سالم جایگزین کردم یکبارم فایل زیپ جوملا رو تو هاستم اکسترکت کردم و پوشه اینستالیشن رو پاک کردم ولی هیچ اتفاقی جدیدی نیوفتاد فایل کانفیگوریشن رو هم نگاه کردم اطلاعات دیتابیس درست توش هست حالا دو تا سئوال دارم این مشکل دلیلش چیه؟ سئوال مهمتر حالا من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 نکته جالب اینجاست که هیچ پوشه ای مشکل نداره فقط آدرس فایل هایی تو پوشه administrator رو داره باز نمیشه ولی عکس های داخل پوشه template رو اگه آدرس بنویسی نمایش میده اما عکس های داخل پوشه ادمین رو حتی اگه آدرسشو بنویسی هم صفحه ارور میاد من که سر در نمیارم آیا کسی هست تا مرا یاری دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 بزرگترين اشتباه نگرفتن بك اپ از سايت قبل از تغييرات است! لطفا منتظر باشيد تا آقاي رزاقي و رضايي و يا فرحزديان آنلاين شوند يا دوستاني كه ميتوانند كمك كنند و از ارسال پياپي خود داري كنيد.البته مشكلي نيست فردا براي بالا آوردن تاپيك ارسالي داشته باشيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 نخواستم اسپم بدم فقط فک کردم شاید کسی منظورمو متوجه نشده خواستم کاملتر توضیح بدم همین به هر حال خدا رو شکر بالاخره مشکل حل شد پوشه administrator رو کامل حذف کردم و دوباره از جوملای اصلی اکسترکت کردم درست شد عجب پاقدمی داشتی آقای گنجی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 خوشحالم كه مشكل حل شده البته شما عنوان كرديد كه يكبار جوملا را اكستركت كرديد و جالبه با حذف و آپلود دوباره مشكل حل شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید در استفاده از این جور افزونه ها دقت داشته باشید و اولین کار بک آپ گرفتن هست! در این افزونه وقتی شما پسورد روی پوشه ادمین قرار میدید یک فایل httaccess تو روت پوشه administrator ایجاد میکنه که از برای ورد به این پوشه از شما رمز ورود میخواد حالا شما دچار اشتباه شدین ! کافیه شما از طریق هاست یا افزونه های explorer جوملا استفاده کنید و این فایل رو پاک کنید تا سایت به روز اول برگرده. شما وقتی پوشه ادمین رو پاک کردید این فایل هم پاک شده در تعجبم چطور افزونه هایی رو که نصب کردید به مشکل برنخوردید بازم اجرا میشن؟؟ در هر صورت... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 حالا جالبتر این بود که تو پوشه ادمین اصلا فایل htaccesse نبود!!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم معجزه شده به هر حال ممنون بابت راهنمایی هاتون موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 این فایل مخفی هست!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر