دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام همونطور که می دونید جوملا از لحاظ امنیت یکی از بهترین هاست اما در زیر نکاتی رو اشاره می کنم که امیدوارم مفید واقع بشه 1- حتما و حتما و تاکید می کنم حتما آدرس صفحه ورود ادمین رو تغییر بدید(افزونه مربوطه در جومینا هست فقط جستجو کنید) 2- فولدر ادمن رو از منوی مدیریت هاست پسورد بده 3- از امنیت سیستمتون مطمئن بشین! آنتی ویروس ، فایروال دارین؟ مواظب باشین کیلاگر روش نباشه 4- در کافی نت ها هیچ وقت وارد منوی مدیریت سایتتون نشین..! 5- در هنگام چت کردن از منوی مدیریت سایت و هاست بیایین بیرون ....! 6- توسط برنامه های اسکنر اسکن کنید که مطئن بشین مانند Acunetix WVS 7 7- از سرویس هاستتون مطمئن بشین ..! از یه هاستینگی هاست بخرید که سرورش امنیت بالا داشته باشه 8- افزونه های فایروال جوملا رو نصب و سیستم تون رو باهاش چک کنید (افزونه پدافند جوملا ) 9- همیشه سعی کنید از آخرین نسخه جوملا و افزونه های مرتبط با اون استفاده کنید. 10- در صورتیکه از افزونه مطمئن نیستید (به خصوص افزونه های وارز) سعی کنید نصبش نکنید چون بیشتر حملات به جوملا از طریق افزون هاست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در دی 90 متشکر دوست عزیز من تمامی موارد رو انجام دادم ولی بازم سایت ه-ک شد !! گزینه دوم رو از کجا انجمن می شه دانلود کرد ( پلاگین تغییر آدرس پوشه ادمین ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام باید ببینید از چه طریق ه-ک شدید! شاید از طریق سرور ه-ک شده باشید و به جوملا ربطی نداشته باشد یا... ! افزونه های امنیتی جومینا: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/security.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SMSBAZ 0 ارسال شده در دی 90 نمیدونم جای پستم درست هست یا نه . من مدتی هست یه تیم هکر وب سایت جوملای من رو ه-ک میکنه . البته فقط ایندکس رو میزنه و توی اون میتونه تغییر ایجاد کنه که هر دفعه آپلودش میکنم و درست میشه . چطور میتونم از ایندکسم جلوگیری کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام شما چه تنظیماتی رو انجام دادید؟ مسیر بوشه ادمین رو تغییر دادید؟ روی فولدر ادمین رمز گذاشتید؟ و .... امنیت سرورتون در چه حدیه؟ سابقه ه-ک داشته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ha_mad 0 ارسال شده در دی 90 با سلام ممنون بابت این توصیه های مهم 3- از امنیت سیستمتون مطمئن بشین! آنتی ویروس ، فایروال دارین؟ مواظب باشین کیلاگر روش نباشه منظورتون از کیلاگر چیه؟ میشه توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام کی لاگر نوعی فایل مخرب هستند که کلمات تایپ شده توسط کیبورد شما رو ذخیره و به سازنده فایل ارسال می کنند و این یعنی لو رفتن رمز های عبور !!! برای اطلاعات بیشتر می تونید در گوگل عبارت keyloger را جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام والا فکر نمیکنم کیلاگری در حال حاظر فعال باشه مثل قدیم که انتی ها هم نمیتونستن بشناسن!چون بارها دنبال سرسهاش بودم اطلاع دارم... در مورد :6- توسط برنامه های اسکنر اسکن کنید که مطئن بشین مانند Acunetix WVS 7 از چه لحاظ مطمئن بشیم؟منظور تروجان هست یا چیز دیگه... و مورد بعد اینکه چت کردن منظور یاهو مسنجر هست؟یا کلا تمام سیستم ها... ممنون از توصیه های مهمتون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mastermind 0 ارسال شده در فروردین 91 و دو تا نکته ای دیگه هم هست : 1- هنگام نصب جوملا پسوند جداول دیتابیس رو به یک پسوند دلخواه تغییر بدید. ( البته این فقط در مورد جوملا 1.5 صادقه و در بقیه ی ورژن های جوملا سیستم خودش به صورت خودکار این رو انجام میده . ) 2- از افزونه rsfirewall استفاده کنید . چون هم سطح فعلی امنیت سایت شما رو می گه و هم راهکارهای تعمیر اتوماتیک برای شما داره . به نظرم نسبت به بقیه ی افزونه ها بهتر باشه. قط بدیش اینه که پولیه :dodgy: . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 می خواستم بدونم آر اس فایروال نصب شه تو جوملا از این کار ها بهتر نیست؟؟ منظورم این هست که اگه از آر اس استفاده کنی امنیت سایتت حل نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 فقط افزونه به تنهایی نمی تونه کاری بکنه باید تمام موارد امنیتی رو رعایت کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر