رفتن به مطلب
hvmunlimited

کند شدن صفحه اول سایت

پست های پیشنهاد شده

سلام

من یه مشکل دارم ، اونم اینه که صفحه اول سایت من خیلی کند و سنگین شده ولی صفخات بعدی به خوبی و با سرعت داره کار میکنه ، در حالی که قالب و ماژول و .... و همه چیش تو همه صفحاتش یکسانه

واقعا دیگه نمیدونم مشکل از چیه

آدرس سایتمم میدم که هرکی خواست ببینه و یه نظری بده تا این مشکل رو رفع کنم

آدرس سایت: www.fanniLearn.com

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز فکر می کنم افزونه هایی که در این سایت استفاده شده از فایل های جاوااسکریپت استفاده می کنند . این سایت تا بخواهد بیاد بالا باید 14 تا فایل جاوا اسکریپت را فراخوانی کنه .

البته باید نظر دوستان دیگر راه هم دید .

لینک به ارسال

از کجا میتونم ایم فایل ها رو پیدا کنم و تعدادشون رو کاهش بدم؟

البته الان یه افزونه تب ساز SP تب استفاده کرده بودم که الان با غیر فعال کردن اون فعلا این مشکل موقتا حل شد.

لینک به ارسال

تب ساز ها ، اسلایدر ها و منوی های آکاردئونی معمولاً از فایل ها و کتابخانه های جاوا اسکریپت یا جی کوئری استفاده می کنند .

یک راه آسان این است که از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید روی سایت راست کلیک کنید و گزینه Inspect Element را انتخاب کنید

سپس در قسمت Network رفته و ctrl+F5 را بزنید . از این طریق می توانید مدت زمان اجرای هر فایل سایت را مشاهده کنید .

و همینطور برای پیدا کردن فایل ها می توانید از قسمت Resources فایل هاو مسیر مربوطه را پیدا کنید .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...