hvmunlimited 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من یه مشکل دارم ، اونم اینه که صفحه اول سایت من خیلی کند و سنگین شده ولی صفخات بعدی به خوبی و با سرعت داره کار میکنه ، در حالی که قالب و ماژول و .... و همه چیش تو همه صفحاتش یکسانه واقعا دیگه نمیدونم مشکل از چیه آدرس سایتمم میدم که هرکی خواست ببینه و یه نظری بده تا این مشکل رو رفع کنم آدرس سایت: www.fanniLearn.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز فکر می کنم افزونه هایی که در این سایت استفاده شده از فایل های جاوااسکریپت استفاده می کنند . این سایت تا بخواهد بیاد بالا باید 14 تا فایل جاوا اسکریپت را فراخوانی کنه . البته باید نظر دوستان دیگر راه هم دید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در خرداد 90 از کجا میتونم ایم فایل ها رو پیدا کنم و تعدادشون رو کاهش بدم؟ البته الان یه افزونه تب ساز SP تب استفاده کرده بودم که الان با غیر فعال کردن اون فعلا این مشکل موقتا حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 تب ساز ها ، اسلایدر ها و منوی های آکاردئونی معمولاً از فایل ها و کتابخانه های جاوا اسکریپت یا جی کوئری استفاده می کنند . یک راه آسان این است که از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید روی سایت راست کلیک کنید و گزینه Inspect Element را انتخاب کنید سپس در قسمت Network رفته و ctrl+F5 را بزنید . از این طریق می توانید مدت زمان اجرای هر فایل سایت را مشاهده کنید . و همینطور برای پیدا کردن فایل ها می توانید از قسمت Resources فایل هاو مسیر مربوطه را پیدا کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر