طاها 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام بنده را آقای علی تالیا (مدیر انجمن سایت اسکریپت دات کام) به این انجمن معرفی کرد.(به یک ماژول نیاز داشتم که در سایت شما پیدا کردم) یک مشکلی با htaccess داشتم من یک دامنه پارک کردم در هاست خودم در حال حاضر لینک های سایتم با دامنه پارک شده باز میشه و من این را نمیخوام و تمایل دارم که با دامنه اصلی لینک ها تطابق داشته باشه متشکر میشم اگر وقت کنید و بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید. صمیمانه متشکرم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از افزونه redirct استفاده کنید که در جومینا فارسی شدش به فروش میرسه با این افزونه وقتی کاربرا لینک پارک دامین شما رو کلیک کنن لینک هاتون به دامنه اصلی ریدایرکت میشه این کار علاوه بر درخواست شما این مزیت رو هم داره که تو رتبه شما در گوگل تاثیر میزاره(پیج رنگ!). در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
طاها 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام از شما متشکرم ولی این مشکل در ایتدای کار وجود نداشت موضوع اینجاست که چه با دومین اصلی و چه با دومین پارک شده وارد بشی فرقی نداره و صفحات با دومین پارک شده باز می شوند میخوام ایراد کار معلوم بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام طاها جان تو این پست همه چیز در باره فایل htaccess هست فک کنم به دردت بخوره http://forum.joomina.ir/thread-4452.html موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
طاها 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام با تشکر مشکلم حل شد این کد را در htaccess .اضافه کردم: RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/(stats/|missing\.html|failed_auth\.html|error/).* [NC] RewriteRule .* - [L] RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} 200 RewriteRule .* - [L] یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
طاها 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان من در تاپیک بالا اعلام کردم که مشکلم حل شد و واقعا هم حل شده بود اما دوباره الان این مشکل پابرجاست نمیدونم چرا اینجوری میشه اگر امکانش هست راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر