شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت دوستان امروز داشتم توی وب می گشتم که یک پلاگین دیدم که اعداد جوملا را فارسی می کرد . شاید دوستان دیگر قبلاً از این پلاگین استفاده کرده باشند . اما چون برای من تازگی داشت و یک سرچ زدم دیدم در انجمن منتشر نشده بود ، اینجا برای دوستان قرار می دهم . کار این پلاگین این است که اعداد لاتین که در جوملا نمایش داده می شود را به فارسی تبدیل می کند . تذکر : این پلاگین روی بعضی از مرورگرها درست کار نمی کند . لینک دانلود : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13081786101.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز من این پلاکین رو نصب و فعال کردم ولی بازم اعداد رو هم تو ادیتور و هم تو وب انگلیسی میبینم چجوری باید ازش استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید درضمن از جوملا 1.5.23 استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در تیر 90 تذکر : این پلاگین روی بعضی از مرورگرها درست کار نمی کند . عرض کردم در بعضی از مرورگرها درست کار نمیکنه . مگر اینکه دوستان برنامه نویس بتوانند یک دستی به سرو گوشش بکشند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 با ie9 و فایرفاکس 4 که کار نکرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 من امروز این پلاگین ها را از یک سایت گرفتم وتاریخ و همه چی را اعدادش را فارسی کرد و با تمام مرورگر ها هم تست کردم، و درست اجرا شد. حیفم اومد که برای بچه های جومینا نگذارمش پلاگین اعداد پلاگین تاریخ شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 این افزونه برای جوملا 2.5 هم موجود است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 خیر موجود نیست می تونید از فونت فارسی در css استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 خیر موجود نیست می تونید از فونت فارسی در css استفاده کنید چگونه باید این کار را انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در فروردین 91 من امروز این پلاگین ها را از یک سایت گرفتم وتاریخ و همه چی را اعدادش را فارسی کرد و با تمام مرورگر ها هم تست کردم، و درست اجرا شد. حیفم اومد که برای بچه های جومینا نگذارمش پلاگین اعداد پلاگین تاریخ شاد باشید من نصب کردم ولی روی هیچ مرورگری جواب نداد. لطفا راهنمایی کنید مشکل من اینه که اعداد داخل مطالب فارسی میشن ولی اعدادی که داخل ماژول ها و کامپوننتها هستن فارسی نمیشن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 برای استفاده font family را باید برابر فونت فارسی قرار داد برای اینکه از صحت عمل کرد مطمئن بشوید یا باید روی سایت شما فونت برای دانلود کاربر باشه و یا از هاست شما خوانده بشه font-family:"2 Badr", "2 Titr"; ------ مشکل من اینه که اعداد داخل مطالب فارسی میشن ولی اعدادی که داخل ماژول ها و کامپوننتها هستن فارسی نمیشن! درون پلاگین وارد شوید و همه گزینه ها را تایید کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در فروردین 91 همه ی گزینه های روی تایید است ولی بازم اعداد درون ماژول فراسی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hermit 0 ارسال شده در فروردین 91 همه ی گزینه های روی تایید است ولی بازم اعداد درون ماژول فراسی نیست من نصب کردم و جواب داد. شاید مشکل از زبان مرورگرتون باشه. یا زبان سیستمتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر