mehotkhan 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام ، این چند مدت دنبال چند تا کامپونت تو جوملا بودم برا مثال ، جوم سوسیال ، یا بعضی دیگه که تجاری هستن ، بعضی از تیم ها ترجمه میکنن ، حالا سوال اصلی من اینه : نصب این کامپوننت ها چه مشکلاتی داره؟ آیا سرور رو بن می کنن ؟ :1: ممنون از همه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما.. این رو هم متذکر بشم که شما ابتدا قوانین رو مطالعه بکنید(شما اول جستجو کنید بعد اگه به نتیجه نرسیدید تاپیک جدید بزنید..!) در این مورد بارها بحث شده فقط نیاز به کمی جستجو داره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام ، سرچ کردم ، چیزی ندیدم ، اگه لطف کنید بگید دنبال چه کلید واژه ای بگردم ، ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید می تونید در لینک زیر واژه " وارز " رو سرچ کنید: http://forum.joomina.ir/search.php در کل سعی کنید امکانات وارز رو خریداری کنید که هم شما خیالتون راحت باشه و هم حق اون توسعه دهنده ضایع نشه... با نصب این الحاقات که بدون خرید، نصب و استفاده می شند می تونه مشکل ساز باشه مثلا مسدود شدن هاست شما از طرف ادمین سرور و .... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر