Napo 3 ارسال شده در خرداد 90 با سلام موقعی که آدرس سایتو میزنم این پیغام میاد دیتابیس رو هم تو فایل config مال خودمو تعریف کردم بازم همین پیفام من تو تاپیک قبلی دیدم یکی همین مشکل رو. داشت ولی ننوشتین چطور حل شد Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@eghamatgah.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از نصب این مشکل رو دارید؟ صفحه مدیریت هم باز نمی شه؟ بسته رو کامل دانلود و بدون مشکل مراحل نصب طی شد؟ سطوح دسترسی رو بررسی کردید؟ ...؟ در صورت امکان اطلاعات هاستتون + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 فکر کنم شما تنظیمات سئو رو فعال کردین اما فایل htaccess رو تغییر نام ندادید لطفا فایل htaccess.txt توی روت رو به htaccess. تغییر نام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر