sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام می خواهم یک مطلب در صفحه اصلی متحرک باشد. زمانی که تبدیل ویرایشگر را می زنم و کد marquee را بالای و پایین متن به این شکل می گزارم متن به محض اینکه ویرایشگر را می بندم این کد هم حذف میشه فقط متن می ماند. چکار باید کرد از چه کدی استفاده کنم لطفا ماژول اسکرول معرفی نکنید که خیلی دارم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 سلام.یک ماژول html ایجاد و این کد رو داخلش بذارید: متن مورد نظر البته می تونید تو قالب هم قرار بدید اما راه اول پیشنهاد میشه. :shy: سلام.یک ماژول html ایجاد و این کد رو داخلش بذارید: متن مورد نظر البته می تونید تو قالب هم قرار بدید اما راه اول پیشنهاد میشه. :shy: matne morede nazar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 همین کاری که گفتید انجام دادم باز هم کد marquee حذف میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 چکار باید کرد از چه کدی استفاده کنم لطفا ماژول اسکرول معرفی نکنید که خیلی دارم با سلام دوست عزیز . این یکی رو امتحان کن مطمئنم کارت رو راه میندازه . با نصب این افزونه یک ماژول و یک کامپوننت روی جوملاتون نصب میشه. نام این افزونه jumi هست که خود من هم استفاده میکنم . در مورد مشکل شما باید از ماژولش استفاده کنین . کد مورد نظرتون رو در قسمت codewriten درج کنید و ماژول را در وضعیت منتشر شده قرار بدید محل قرار گیری ماژول در سایتتان را مشخص کنید و سپس ذخیره کنید . کار تمام است بروید و پیش نمایش سایتتان را ببینید . در ضمن وقتی این افزونه را نصب میکنید یک ماژول به نام jumi ایجاد میکند که در وضعیت منتشر نشده قرار دارد میتوانید از همان استفاده کنید و ویرایشش کنید و تنظیمات لازم رو انجام بدید. لینک دانلود برای جوملا 1.5 از سرور جومینا موفق باشید . یا حق :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 همین کاری که گفتید انجام دادم باز هم کد marquee حذف میشه. کد رو در قالب در بخش html استفاده کنید. اول اینکه دیگه این مشکل هارو نداره. و دوم اینکه یک ماژول اضافه فعال نکردید و در نتیجه سرعت لود سایت بالاتر میره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 از راهنمایی هر دو عزیز ممنونم اون ماژولی که معرفی کردید طبق راهنمایی که کردید انجام دادم جواب داد ولی دو مشکل هست من این کد را برای قسمت اخبار در صفحه اصلی می خواهم نمی خواهم متن را در جای دیگه کپی کنم هم تنظیمات متن به هم می ریزد هم عکس نمایش نمی دهد . این آدرس سایت من هست که برای پروژه درسی هست . ahwaz.gigfa.com اگر این لطف را در حق ما می کنید که رمز را براتون پیام خصوصی کنم یک نگاه بهش بندازید خیلی وقت هست گیرشم. ممنون منتظر جوابتون هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 مشکلی نیست. پیام خصوصی بدید و دقیقا درخواستتون رو بگید که انجام بدم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 ظاهرا پیغام خصوصی شما غیر فعال است براتون ایمیل کردم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 90 ایمیلی برام نیمد.الان می تونید پیغام خصوصی بدید. از طریق انجمن ایمیل ندید.ظاهرا نمیرسه. mrg1367@gmail.com راستی آدرسی که دادید ف ی ل ت ر ه! ahwaz.gigfa.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر