navabweb 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من جوملا 1.5 رو نصب کردم ولی متن پیش فرض جوملا 1.5 (متن نوار عنوان(جوملا فارسی توسعه پشتبانی...)) رو نمیتونم تغییر بدم از دوستان خواهش میکنم بهم بگید که چجوری میشه تغییرش داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا ابتدا جستجو کنید (در اینمورد بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navabweb 0 ارسال شده در خرداد 90 ولا جستجو کردم ولی فقط مطلبه خودمو آورد ما که دیگه نوشتیم خواهش میکنم اگر کسی میتونه جواب بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 http://forum.joomina.ir/thread-2948-post-16046.html#pid16046 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadvand 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به دوست عزیز جوملایی شما با حذف کردن کد زیر در فایل index.php میتونید متن (جوملا توسعهو پستیبانی و...) را حذف کنید و بعد آن با تگ نام سایت خودتون را در فایل index.php وارد نمایید با ارز پوزش یک نکته یادم رفت فایل index.php در پوشه قالب سایت می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این چه ربطی به سوال دوستمون داشت؟؟ در ضمن اینی که شما میگی اگه کسی انجام بده دیگه سایتش به هم میریزه این کدی که شما میگید اگه حذف بشه تمام تگ های هد دیگه لود نمیشه مثل : متا تگ های keyword,describtion لینک مربوط به لود کتابخانه های جوملا! این کد برای قالب های جوملا ضروریست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر