رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه

من جوملا 1.7 آلفا رو روی لوکال نصب کردم:Dاما ارور می دهد.وارد قسمت adminsitirator می شود اما توی صفحه اصلی سایت این ارور رو می ده

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) in C:\site\joomla17\libraries\joomla\document\html\renderer\head.php on line 156

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

بنده نصب کردم مشکلی نداشت...

مشکل می تونه از دانلود و نصب ناقص باشه و همینطور سیستم لوکالی که دارید ازش استفاده می کنید و memory size که در مورد افزایشش قبلا در انجمن بحث شده و...

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام به همه

من جوملا 1.7 آلفا رو روی لوکال نصب کردم:Dاما ارور می دهد.وارد قسمت adminsitirator می شود اما توی صفحه اصلی سایت این ارور رو می ده

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) in C:\site\joomla17\libraries\joomla\document\html\renderer\head.php on line 156

با سلام

این ارور برای من دیگه خیلی معروف شده !!!:D

دو راه را پیشنهاد میدم :

1 - فایل php.ini را ویرایش کنید و مقدار memory_limit را برابر 128M قرار دهید

memory_limit = 128M

2 - نرم افزاری را که برای حالت لوکال استفاده میکنید عوض کنید . پیشنهاد من استفاده از wamp server 2.1 هستش . چون خودم جوملا 1.7 آلفا و 1.6.3 را رو همین تست کردم و جواب داد که فقط مشکل بافر خروجی داشت که اون هم از طریق تنظیمات خود wamp حل شد

موفق باشید . یا حق

لینک به ارسال

سلام به همه دوستان

مشکل می تونه از دانلود و نصب ناقص باشه و همینطور سیستم لوکالی که دارید ازش استفاده می کنید و memory size که در مورد افزایشش قبلا در انجمن بحث شده و...

آقای فرحزادیان . فایل دانلود ناقص نیست.سیستم لوکال هم wamp 1.7.4 هست .اونم 128 گذاشتم

دو راه را پیشنهاد میدم :

1 - فایل php.ini را ویرایش کنید و مقدار memory_limit را برابر 128M قرار دهید

memory_limit = 128M

2 - نرم افزاری را که برای حالت لوکال استفاده میکنید عوض کنید . پیشنهاد من استفاده از wamp server 2.1 هستش . چون خودم جوملا 1.7 آلفا و 1.6.3 را رو همین تست کردم و جواب داد که فقط مشکل بافر خروجی داشت که اون هم از طریق تنظیمات خود wamp حل شد

فکر کنم جواب رو بالا بهتون دادم

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز ورژن ومپی که من گفتم 2.1 هستش اینهم امتحان کن شاید جواب بده

چون هر کدوم از ورژنهای مختلف ومپ یه مشکلی دارند ولی این رو هم امتحان کن ضرر نداره

لینک به ارسال

با سلام

چون هر کدوم از ورژنهای مختلف ومپ یه مشکلی دارند ولی این رو هم امتحان ضرر نداره

به نظرم توی همین انجمن آقای تهرانی گفتند بی نقص ترین نسخه wamp همین است که من استفاده می کنم!

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

چون هر کدوم از ورژنهای مختلف ومپ یه مشکلی دارند ولی این رو هم امتحان ضرر نداره

به نظرم توی همین انجمن آقای تهرانی گفتند بی نقص ترین نسخه wamp همین است که من استفاده می کنم!

موفق باشید

بله دوست عزیز من هم یه زمانی از ومپ 1.7.4 استفاده میکردم ولی مشکلاتی هم داشت

ولی از زمانی که به جای 1.7.4 از 2.1 استفاده کردم تا حالا مشکلی نداشتم . انتخاب با خودته دوست عزیز;)

لینک به ارسال

با سلام

ابتدا دقت داشته باشید که بعد از اعمال تغییرات در فایل php.ini حتما apache رو restart کنید

اگر نشد ورژن سیستم لوکالتون رو تغییر دهید...

بنده شخصا از WampServer2.0c استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداشتم حتی با سایر سیستم ها و اسکریپت ها...

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...