rzaa 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام ، ببخشید من یک چند تا قالب جوملا گرفتم نمیتونم نصبش کنم چه تو لوکال هاست چه تو اینترنت، ورژن جوملام هم 1.5 هر کدوم رو که می خوام نصب کنم همش این خطا رو میگیره : قالب نصب: قالب دیگری در حال حاضر از این دایرکتوری استفاده می کند: "C:\xampp\htdocs\CMSs\Joomla_1.5\templates\" اگه ممکنه کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 سلام ، ببخشید من یک چند تا قالب جوملا گرفتم نمیتونم نصبش کنم چه تو لوکال هاست چه تو اینترنت، ورژن جوملام هم 1.5 هر کدوم رو که می خوام نصب کنم همش این خطا رو میگیره : قالب نصب: قالب دیگری در حال حاضر از این دایرکتوری استفاده می کند: "C:\xampp\htdocs\CMSs\Joomla_1.5\templates\" اگه ممکنه کمک کنید؟ سلام دوست عزیز در فایل templatedetails.xml در بین دو تگ و اسم دیگری انتخاب کنید موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rzaa 0 ارسال شده در خرداد 90 خیلی متشکرم ، اون مشکل حل شد ولی حالا این خطا رو میده: JInstaller::install: فایل '/home/wowboar3/public_html/tmp/install_4df732fb40766/takcms148/images/banner_01.jpg' موجود نمی باشد. مشکل از قالبه؟ خیلی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 خیلی متشکرم ، اون مشکل حل شد ولی حالا این خطا رو میده: JInstaller::install: فایل '/home/wowboar3/public_html/tmp/install_4df732fb40766/takcms148/images/banner_01.jpg' موجود نمی باشد. مشکل از قالبه؟ خیلی متشکرم سلام دوست عزیز باید توی فایل xml ببینید اون تگ رو که به نام اسم banner_01.jpg است رو پاک کنید اگه مشکلتون حل نشد قالب رو بگذارید تا اصلاح بشه موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر