picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 نمیدونم اسم ماژولش چیه. از مدیریت خواهش می کنم نام تاپیک را متناسب با ماژول تغییر بدهند [align=CENTER] [align=RIGHT] می تونید متحرک آن را در آدرس زیر مشاهده کنید http://en.(**** تبليغ ****).com/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=16 ممنون از کمکتون[/align][/align] ممنون از کمکتون[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام http://en.(**** تبليغ ****).com/extensions-demo/p30-image-scroll موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 بنده در این ماژول هر کاری میکنم عکس ها نمایش داده نمیشه آدرس و نام لینک به درستی درج میشه ولی عکس نمایش داده نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام بعد از نصب با همان تنظیمات پیشفرض هم این مشکل رو دارید؟ مثلا بعد از نصب بدون تغییرات شما عکس های پیشفرض خود ماژول هم نمایش داده نمی شن!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 نه.بعد از نصب عکسهای پیش فرض خودش نمایش داده میشه ولی من آدرس پوشه رو وارد میکنم نمایش نمیده. شاید آدرس پوشه رو بد وارد میکنم.میتوند راجب اینکه آدرس فولدر عکسها رو چه جوری وارد کنم توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 آدرسی که بصورت پیشفرض تعیین شده این هست: modules/mod_p30imagescroll/images/ یعنی در واقع در دایرکتوری که جوملا نصب بوده از پوشه modules شروع شده و ... و نکته مهم اینکه در آخر آدرس / رو فراموش نکنید... اگر آدرس رو درست وارد کردید و باز مشکل بود در انتخاب نام تصاویر هم دقت کنید مثلا مثل پیش فرض 01 و 02 و ... بزارید و تست کنید و باز اگر نتیجه نداد سطوح دسترسی رو چک کنید... موفق باشیدنوع فرمت تصاویر رو هم چک کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 مگه آدرسی که در کادر قرمز رنک وجود داره رو نباید در قسمت آدرس فولدر کپی کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 تصاویرتون رو در پوشه images خود ماژول قرار دهید ! مسیر می شه: modules/mod_p30imagescroll/images/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 مگه آدرسی که در کادر قرمز رنک وجود داره رو نباید در قسمت آدرس فولدر کپی کرد؟ معمولا در این مواقع نیازی به درج آدرس به این صورت که شما نشون دادین نیست و آدرس رو از پوشه images به بعد مینویسن یعنی از خود جوملا : images/slide-ghaleb-free/ البته باید به ماژول توجه کنید.ابتدا روش آقای فرحزادیان رو انجام بدید اگر نتیجه نداد این رو هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر