mehdi68 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من با این قالب دارم کار میکنم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13079372651.zip اما نمیتونم تو بخش breadcrump از ماژول اسکرول خبر استفاده کنم یعنی کلن نمیزاره هیچ ماژولی استفاده شه!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میخوام که اگه کسی میتونه برام رو این فایل یه قسمت top به مکان های قالب اضافه کنه... ممنون میشم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه بهتر راهنمایی تون کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در خرداد 90 شرمنده اینم دموی آنلاینش www.pnuqmi.ac.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما که از ماژول مسیر سایت استفاده کردید!! و درست جواب میده چه جور میگید هیچ ماژولی رو نشون نمیده؟!! برای قرار دادن موقعیت هم شما جایی جز بالای مطالب اصلی ندارید و شما باید در زیر تگ maincolumn این موقعیت رو ایجاد کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر