navid2630 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان بنده یک مشکل دارم اینکه وقتی در مدیریت سایت گزینه SEO آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو را فعال می کنم سایت در اینترنت اکسپلورر IE6 دیده نمی شود و این پیغام را می دهد و نمی تونه سایت را باز کنه(The page cannot be displayed) ولی وقتی که دوباره رفرش می کنی باز می شه و نشون میده بدون مشکل توی پیغام آخر اسلش تقطه گذاشته این برای چی هست؟ نمی شه این مشکل را حل کرد من از این قالب استفاده می کنم به این آدرس قالب گلاره راستی نمی شه کاری کرد که اخطار استفاده از ie6 را می دهد را برداشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا بهتر بررسی بشه درضمن شما مطالب مربوط به تنظیمات سئو رو کامل خوندید اگه نخوندید جستجو کنید و کامل بخونید تا مشکلی پیش نیاد موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست من آدرس سایت بنده http://www.insurancepasargad.com/ است با اینترنت اکسپلورر ie6 وقتی سئو فعال می شه مشکل پیدا می کنه کسی می تونه قالب را برای ie6 برای من درست کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز من این قالب رو با IE6,7,8 تست کردم هیچ مشکلی نداره شما افزونه ای هم نصب کردید برای اخطار به IE6 و این افزونه هم به درستی کار میکنه شما سایت رو با سیستم دیگه تست کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر