رفتن به مطلب
smartiz

مطالب نمایش داده نمیشه

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشین . سایتم مطالب رو نشون نمیده .

http://www.ammaarha.ir/

هرچی روی مطالب کلیک میکنم صفحه سفید میاد .

البته من یه کامپوننت رو حذف کردم که فکر کنم از اون باشه . لطفا زود راهماییم کنید .

یا علی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

پک کامل(آخرین نسخه از سری 1.5) جوملا رو دریافت و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید...

امیدوارم مشکلتون حل شه

اگر نشد دقیقا بفرمائید کدام افزونه رو حذف کردید یا چه تغییراتی رو اعمال کردید...

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

پک کامل(آخرین نسخه از سری 1.5) جوملا رو دریافت و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید...

امیدوارم مشکلتون حل شه

اگر نشد دقیقا بفرمائید کدام افزونه رو حذف کردید یا چه تغییراتی رو اعمال کردید...

موفق باشید

فکر میکنم rds componnet بود ربطی داره ؟

لینک به ارسال

:exclamation:

ابتدا این کار رو انجام دهید اگر نتیجه نداد همینجا پیگیر باشید...

با آرزوی موفقیت

لینک به ارسال

:exclamation:

ابتدا این کار رو انجام دهید اگر نتیجه نداد همینجا پیگیر باشید...

با آرزوی موفقیت

سلام . ببخشید با این کار مطالب ماپاک میشه ؟

لینک به ارسال

سلام

نه با این کار فقط فایل های جوملا آپدیت میشه

و ربطی به مطالب نداره

چون مطالب شما در پایگاه داده ذخیره میشه

و این کار ربطی به پایگاه داده نداره

در پناه حق...

لینک به ارسال

با تشکر از آقای فرحزادیان عزیز

اینقدر این مطلب را آقای فرحزادیان توی انجمن تکرار کرده اند که نمی دانم چرا بعضی ها بازهم در این مورد سئوال می پرسند .

یه پیشنهاد دارم آقای فرحزادیان عزیز . اگر ممکنه یک آموزش جامع و کلی در این مورد ( اکسترکت کردن جوملای جدید روی جوملا قبلی و مزایا و مضرات آن ) در انجمن قرار دهید و اگر وجود دارد یک کاری بکنید که توی چشم باشه تا این دوستان دیگه مجبور نباشند به حالت های مختلف این سئوال را تکرار کنند .

ممنون از شما

لینک به ارسال

با سلام

عرضم بحضور دوستان که این مورد چیز پیچیده ای نیست تا توضیح کامل داده بشه و اگر هم توضیح داده بشه باز در نهایت چند خط هست که همانطور که فرمودید بارها در انجمن ذکر شده و نکته جالب اینکه فکر می کنم اگر تاپیکی هم در این مورد زده بشه باز کاربران در تاپکی های مختلف این سوال رو می پرسند و یا باید لینک بدیم یا توضیح دوباره...:D و از طرفی تنها جایی که می شه قرار داد در قسمت آموزشها هست باز اگر بخواهیم به دور تر نگاه کنیم کاربران جستجو نمی کند و باز مجبور به لینک و توضیح هستیم...:D

به هر روی به روی چشم در اولین فرصت سعی می کنم در این مورد تاپیکی بزنم و توضیحاتی رو خدمت دوستان عرض کنم...

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...