net_vahid 1 ارسال شده در خرداد 90 سلام خدمت همه دوستان ، یه مشکل اساسی پیش اومده و اونم اینه که من این کامپونت AKEEBACKUP را نصب کردم ، تنظیماتش هم روی zip قرار دادم ولی وقتی میخوام بک آپ بگیرم ارور میده ، دوستان توجه کنن با فرمت اولیه خود برنامه یعنی JPA بک آپ گرفتم هیچ مشکلی نداشت به نظرتون مشکل از کجاست ، اگر فکر میکنید که مشکل قابل حل نیست کسی با این فرمت JPA کار کرده که بشه ریستور کرد من که هر کاری کردم Extract نمیشه بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با برنامه خودش باید از حالت فشرده خارج کنید... در مورد این الحاق و مشکلات پیرامونش قبلا در انجمن بحث شده که کمی جستجو لازمه... برنامه مخصوصش که از حالت فشرده خارج کنید رو از طریق لینک زیر می تونید دریافت کنید: https://www.akeebabackup.com/download/akeeba-extract-wizard/akeeba-extract-wizard-3-2.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در خرداد 90 با تشکر از شما مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر