alireza12 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان من یک قالب با آرتیستر طراحی کردم و فارسی سازی هم کردم اما منوی بالا در IE غیر فعال است یه مشکل دیگه هم اینه که زیر منو های منوی بالا از وسط گزینه ی منوی بالایی خارج می شن می خواستم بدونم این مشکل رو چطوری حل کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 با چه ورژني طراحي كرديد! اگر با 2.5 طراحي كنيد با كمك اموزشي كه در جومينا موجود است ميتوانيد فارسي سازي كامل كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza12 0 ارسال شده در خرداد 90 با چه ورژني طراحي كرديد! اگر با 2.5 طراحي كنيد با كمك اموزشي كه در جومينا موجود است ميتوانيد فارسي سازي كامل كنيد! سلام با ورژن 2.5 فارسی سازی مشکلی نداره فقط منوی بالا در IE غیر فعاله اینم آدرس www.digikart.ir با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام من تست کردم مشکلی ندیدم با کدوم ورژن مشکل دارید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza12 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من تست کردم مشکلی ندیدم با کدوم ورژن مشکل دارید؟؟ با ورژن 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا شما top menu رو دیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 فكر ميكنم شما در هنگام طراحي تراز متن منوي بالا را تغيير داديد و يا در فارسي سازي درست عمل نكرديد! هنگام فارسي سازي كدهاي مربوط به ie هم حتما درون فايل سي اس اس اينترنت اكسپلورر كپي كنيد! يك افزونه هم قبلا در انجمن و وبسايت جومينا معرفي شده كه مشكلات ie8 رو رفع ميكنه البته در اصل سايت رو به كاربر مانند مرورگر ie7 نمايش ميده تا مشكلي پيش نياد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر