mohsen_blid 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من نصب کردم الفا یوزر پوینت رو و زمانی که میخوام sync users before using AlphaUserPoints را انجام بدم به مشکل بر میخورم و ارور زیر برام میاد Fatal error: Using $this when not in object context in C:\wamp\www\jomla\libraries\joomla\plugin\plugin.p hp on line 103 که در این ارور این کد ها در پلاگینش هست public function loadLanguage($extension = '', $basePath = JPATH_ADMINISTRATOR) { if (empty($extension)) { $extension = 'plg_'.$this->_type.'_'.$this->_name; } $lang = JFactory::getLanguage(); return $lang->load(strtolower($extension), $basePath, null,false, false ) || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS .DS.$this->_type.DS.$this->_name, null, false, false) || $lang->load(strtolower($extension), $basePath, $lang->getDefault(), false, false) || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS .DS.$this->_type.DS.$this->_name, $lang->getDefault(), false, false); } } حالا برای رفع این مشکل باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام نسخه الحاقتون با جوملا 1.6 سازگاره!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در خرداد 90 بله برای 1.6.x هست موندم چرا این مشکل رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در هاست هم این مشکل رو دارید!؟ می تونه از نسخه php لوکال سرورتون باشه که باید ارتقاء بدید... می تونه از نصب ناقص افزونه باشه که باید ابتدا بصورت کامل حذف و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب دوباره کنید... می تونه از نسخه جوملاتون هم باشه که می تونید پک کامل آخرین نسخه از سری 1.6 رو از جوملای جهانی دریافت و تست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر