farshid_dvm 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت مدیران و اعضا محترم من سایتی را دارم طراحی می کنم که خبری و قالب تابناک را روش دارم کار می کنم. وقتی ماژولی را تغییر می دم یا مطلبی را ویرایش می کنم جند دقیقه طول می کشه تا در صفحه اول سایت بروز بشه ولی در صفحات دیگه بلافاصله عمل می کنه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما کش مرورگر و کش جوملا رو پاک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshid_dvm 0 ارسال شده در خرداد 90 چگونه میشه بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری همچنین از مسیر زیر می تونید کشتون رو غیر فعال یا مدت زمانش رو کاهش بدید: مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> سربرگ سیستم [تنظیمات ذخیره ساز] administrator / Global Configuration ---> System {Cache Settings} l موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر