ana 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من سایتم درست و بدون هیچ مشکلی کار می کنه. ولی وقتی که کامپوننت sh404SEF را فعال می کنم فقط صفحه اول سایت را باز می کنه و در صفحات داخلی تمپلیت سایت را پیدا نمی کنه. چون آدرس ها را تغییر می ده. من خیل نیاز دارم که این مشکل را برطرف کنم. آیا کسی می تونه بگه که این مشکل از کجا ناشی میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 برین در روت هاستتون htaccess.txt رو بکنید [align=LEFT] .htaccess [align=RIGHT] یعنی نقطه رو بیارین اول اسم [/align][align=RIGHT] [/align] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ana 0 ارسال شده در خرداد 90 اینکار رو انجام داده ام ولی درست نشده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پیرامون مشکلات استفاده از سئو بارها در انجمن بحث شده... ابتدا جستجو کنید اگر به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ana 0 ارسال شده در خرداد 90 من مقاله ها را مطالعه کردم و لی مشکل حل نشد.چون من می تونم سایت را باز کنم ولی بدون اینکه تمپلیت سایت را بخونه! چون آدرسها عوض شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما یک بار جوملا رو در یک پوشه از سایت از اول به طور کامل دانلود و نصب کنید بعد افزونه رو دانلود کامل کنید(از سالم بودنش مطمئن بشید!) و نصب کنید و تنظیمات سئو رو طبق تاپیک های بحث شده انجام دهید(مو به مو!!) حتما به نتیجه میرسید چون قبلا خیلی ها پیش از شما با این افزونه کار کردن و مشکلی ندارن. اگه باز به نتیجه نرسیدید اون وقت مشکل از هاستتون هست و باید با ادمین هاست مطرح کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ana 0 ارسال شده در خرداد 90 ممنون از اینکه پاسخ دادید. من تایپیکها را مطالعه کرده ام در ایمورد سرور پاسخگو نیست چون این مورد را اشکال برنامه ما می داند نه اشکال سرور.سوال من اینجاست که آیا برای فعال سازی این کامپوننت همه تنظیمات در حالت پیش فرض باشه کافیست یا نه؟ چون من با جوملا 1.0 مشکلی نداشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام معمولا این کامپوننت ها در حالت پیش فرض کارایی اولیه رو دارن در مورد ادمین سرور باید اینو بگم اون ها پاسخگو برای نصب برنامه برای شما نیستن ولی به احتمال زیاد اگه روشی رو که در پست قبلی براتون پیشنهاد دادم رو تست کنید و به جواب نرسید پس مشکل از تنظیمات وب سرورتون هست(safemod-modRerwrite!) و شما باید هاستتون رو تغییر بدید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ana 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام مثل اینکه از سایت بک آپ برگرداننده شده چون من در این تایپیک یادداشت گذاشته بودم و حالا از بین رفته است. من از sh404 نتیجه نگرفتم و رفتم سراغ acesef . این افزونه بدون هیچ مشکلی فعلاً کار می کنه . ولی من نیاز دارم که کپی رایت پایین صفحه را بردارم . نیاز به کمک فوری در این مورد دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پست شما توسط بنده حذف شده! (دلیل: مغایرت با قوانین انجمن) ابتدا جستجو کنید چون در این مورد قبلا بحث شده و اگر نتیجه نگرفتید سوال جدید رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ana 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام ممنون از راهنمایی تون. مورد برطرف شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiyarashasadi 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من این افزونه رو نصب کردم حالا نه سایتم بالا میاد نه صفحه ادمین تو را خدا کمک کنید!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر