raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان عزیز جومینایی من چند وقت پیش با وبسایتی مواجه شدم که در بدو ورود به اون وبسایت از یک صفحه گرافیکی بهره میبرد و بعد از اون صفحه به سایت جوملایی طراحی شده لینک میشد . سوال اول من در رابطه با نحوه انجام چنین عملی هستش سوال دومم هم در رابطه با نصب 2 جوملا و لینک آنها به هم در یک VPS هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 درود بر شما برای مورد اول : یک صفحه index.html میتونید در روت جوملا قرار بدید برای مورد دوم درست متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 ممنونم بابت جوابتون سوال دوم هم اینکه من میخوام 2 تا جوملا داشته باشم روی ساب دامین چیکار باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 پس چرا موضوع نامش هست vps جالبه نمیشه دوست عزیز فایل های جوملا روی هم ریپلیس می شند یا اینکه یک ساب بسازی و بعد بیای توی ساب یک پوشه جدید بسازی و جوملای دوم رو داخل اون بریزی !!! و اگر بگی می خوای چیکار بکنی که 2 تا جوملا نیاز داری شاید راه حل هایی دیگری هم باشه برای کمک کردن به شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 پس چرا موضوع نامش هست vps جالبه نمیشه دوست عزیز فایل های جوملا روی هم ریپلیس می شند یا اینکه یک ساب بسازی و بعد بیای توی ساب یک پوشه جدید بسازی و جوملای دوم رو داخل اون بریزی !!! و اگر بگی می خوای چیکار بکنی که 2 تا جوملا نیاز داری شاید راه حل هایی دیگری هم باشه برای کمک کردن به شما این سایتی هست که طراحی کردم من تمام تلاش خودم رو انجام دادم تا K2 رو رو این سایت فعال کنم ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد.k2 رو وقتی فعال میکنم سایت بالا نمیاد با کامپوننت کاتایوگ ساز جومینا در تداخل هستش تصمیم گرفتم که به ساب دامین رو بیارم و یک سایت ریگه بزارم که بتونم روش K2 رو اجرا کنم خیلی کارم گیره ممنون میشم که کمکم کنید ساب دامین بسازم و روش جوملا نصب کنم یک دنیا سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز خود k2 نظرات داره نیاز نیست نیست نظرات دیگه استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر