m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام خدمت همه دوستان اینکه میگن افزونه تجاری (مثلا فروشگاه ساز) رو دامین تون نصب می کنیم با اینکه خودمون مثل بقیه افزونه ها مثل فرم ساز نصب کنیم فرقی داره ؟ فرقش چیه ؟ چجوری نصب می کنن ؟ لطفا راهنمایی کامل بفرمایید . ی سوال دیگه ، جسارتا این فروشگاه ساز یاس که صفحه اول انجمن در موردش صحبت شده تا کی آماده میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام بعضی از افزونه ای تجاری با توجه به دامین شما به شما کد فعال سازی می دهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 درود بر شما افزونه تجاری کد میشه یعنی بر اساس دامنه و هاست شما کد میشه و جای دیگه نمیتونید نصب کنید مثلا جدیدا من 600 دلار برای این برنامه که کد میکنه هزینه کردم اما به عوض همیشگی هست در مورد فروشگاه یاس الان آماده است منتها دنبال جایی میگردیم که بشه قانونا مبالغ خیریه را به حسابشون ریخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 من از مدیر وب سایت الماس پرسیدم که میشه فروشگاه ساز رو روی بیش از یک دامین نصب کرد ، ایشون فرمودند که روی تا 3 ، 4 تا میشه ، که فروشگاه اولی رو خودش رو دامینم نصب میکنه و بقیه رو باید خودم نصب کنم ، خب این یعنی چی ؟ چه جوری اون نصب میکنه ؟(یعنی افزرونه رو طوری طراحی میکنه که فقط روی دامین من کار کنه ، درسته ؟) چه جوری باید ما نصب کنیم ؟ باید کد های افزونه رو دست کاری کنم ؟ اگر باید تغییر بدیم چجوری این کار رو بکنیم ؟ می خوام فروشگاه ساز بخرم ، حالا اگر فروشگاه ساز یاس آماده است ، شرایطش یا وجهی که باید پرداخت کنم به من بگید ممنون میشم من خیلی خیلی لازم دارم راستی به فروشگاه ساز یاس میشه پرداخت آنلاین بانک ملت رو نصب کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 شما بايد دامين ها را به ايشون بدهيد تا براي اونها اماده شود! اگر براي داميني ست نشده باشه شما نميتونيد نصب كنيد و البته چندين روش براي اينكار وجود داره كه يكي از اونها اينه كه فروشنده دو يا سه تا لايسنس به شما ميده كه با طي مراحلي فعال ميشه و هنگام نصب شما كد فعال سازي رو از سايت فروشنده افزونه يا اسكريپت دريافت ميكنيد.و روش هاي ديگري هم موجود است! يك نسخه تا چند روز اينده در جومينا ماركت منتشر ميشه كه من دمو اون رو ديدم و بسيار جالبه و پيشنهاد ميكنم اگر قصد خريد داريد اون رو بخريد البته شايد هم تا الان منتشر شده و من نگاه نكردم. فروشگاه ياس با فروشگاه جوميناماركت و الماس فرق ميكنه و اين دونسخه داراي قابليت هاي يكسان نيستند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر