lalsevda_62 0 ارسال شده در آبان 0 سلام. من تو یه شرکت کار میکنم که دارای یه سرور و چندین نمایندگی در شهر هست و از مرکز به همه کامپیوترها دسترسی داریم (میتونیم ریموت بگیریم) سوال: من چگونه می تونم یه سایت داخل شبکه راه اندازی کنم و اطلاعاتی رو برای نمایندگی ها تو اون سایت قرار بدم؟ آیا با استفاده از xampp میتونم انجام بدم؟ لطفا راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آبان 0 در 5 ساعت قبل، lalsevda_62 گفته است : سلام. من تو یه شرکت کار میکنم که دارای یه سرور و چندین نمایندگی در شهر هست و از مرکز به همه کامپیوترها دسترسی داریم (میتونیم ریموت بگیریم) سوال: من چگونه می تونم یه سایت داخل شبکه راه اندازی کنم و اطلاعاتی رو برای نمایندگی ها تو اون سایت قرار بدم؟ آیا با استفاده از xampp میتونم انجام بدم؟ لطفا راهنمایی فرمایید. سلام. وقت بخیر. بله با زمپ هم میشه اگر پورت 80 رو توی فایروال باز کنید و توی روتر هم یک سری تنظیمات انجام بدین اوکی میشه. اما از نظر امنیتی نصب و راه اندازی دایرکت ادمین یا سی پنل یا لاقل lampp رو توصیه میکنم بهتون. موفق باشید. 1 واکنش ها : hoseinmos نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر