حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان این ماژول رو آقای گنجی معرفی کرده بودند، جالب بود ضمن اینکه ترجمه ی کوتاهی هم داشت. در هر حال خدمت دوستان تقدیم میشه تا محیط مدیریت سایتشون به لحاظ زبان افزونه ها خالص تر باشه! ضمن حفظ زبان اصلی، زبان فارسی هم افزوده شده که بر مبنای زبان پیشفرض جوملا سوئیچ می شه. ضمنا افزونه از نوع آپگرید هست که با نصب بر روی افزونه ی انگلیسی، ضمن حفظ ماژول های ایجاد شده ی قبلی، زبان رو بروز رسانی می کنه. دانـلود از سـرور جـومیـنا دمو افزونه از سايت سازنده توضيحات سازنده افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezabest6 0 ارسال شده در خرداد 90 دمو کار نمیکنه دادا:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 90 دمو کار نمیکنه دادا:-/ چک کردم، مشکلی نداشت عمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اقا نصب کردم همه چیش درسته اما فقط مشکلش اینه که وسط وای نمیشه کلا 2 سانت میره سمت راست صفحه چرا؟عکس گرفتم عکسرو ببینید: سایزشو بزرگ میکنم میره اونور بیش از حد کوچیکمیکنم میاد این ور بیش از حد... وسط وا نمیشه یک سانت چپ یا یک سانت راست وا میسه:thankyou:بعد میشه مدلهای عوض شدن تصاویر رو جوری کرد که رندم مدل عوض کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوستان این ماژول رو آقای گنجی معرفی کرده بودند، جالب بود ضمن اینکه ترجمه ی کوتاهی هم داشت. در هر حال خدمت دوستان تقدیم میشه تا محیط مدیریت سایتشون به لحاظ زبان افزونه ها خالص تر باشه! ضمن حفظ زبان اصلی، زبان فارسی هم افزوده شده که بر مبنای زبان پیشفرض جوملا سوئیچ می شه. ضمنا افزونه از نوع آپگرید هست که با نصب بر روی افزونه ی انگلیسی، ضمن حفظ ماژول های ایجاد شده ی قبلی، زبان رو بروز رسانی می کنه. دانـلود از سـرور جـومیـنا دمو افزونه از سايت سازنده توضيحات سازنده افزونه سلام. عكسها در سمت راست اسلايدر قرار مي گيرند. چه جوري ميشه در وسط قرار داد.؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید تا کمکتون کنیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر