Arash-Shams 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام به تمامی دوستان بنده هرکاری میکنم نمی تونم log و tmp رو قابل ویرایش کنم به خاطر همین نمی زاده پلاگین یا ماژول و یا هرچیز دیگرئ نصب کنم مشکل از سطوح دسترسی نیست چون من 777 قرار دادم و تغییری ایجاد نشد توش ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام نوع کنترل پنل هاستتون چیست؟ در این مورد بارها در انجمن بحث شده و راه کار ارئه شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام سی پنل جستجو هم تا حدی کردم اما به نتیجه نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 بفرمائید: http://forum.joomina.ir/thread-4415-post-24390.html#pid24390 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در خرداد 90 http://forum.joomina.ir/thread-4415-post-24390.html#pid24390 منظور این هست که قبلا چک شده و مشکلی نداشته توی قسمت راهنما اطلاعات سیستم مجوزهای دایرکتوری این دو دایرکتتوری رو غیرقابل ویرایش میزنه مشکل اینجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 اگر تمام تنظیمات درست اعمال شدند و همچنان مشکل پابرجاست باید با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در خرداد 90 الان ادمین سرور چه نقشی دارنند که بنده ندارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 منظورم از ادمین سرور شخصی بود که هاست رو به شما داده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 ادمين سرور دسترسي كامل به هاست شما دارند و تمامي تنظيمات رو ميتوانند تغيير دهند! ممكن است برخي دسترسي ها رو براي شما محدود كرده باشند به طور مثال در پلسك تمامي سطوح دسترسي بايد توسط ادمين سرور انجام شوند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در خرداد 90 مشکل از پرمیژن ها هست شاید نسخه لینوکس من مشکل داشته باشه 1.5.22 کاستومایز شده هست مشکل نمیتونه از دستکاری توی سیستم باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 کدام سیستم؟ به هر حال اینطور که پیداست احتمال زیاد مشکل از طرف سرور هست...ابتدا با ادمین سروتون تماس بگیرید و اگر نتیجه نگرفتید در همین تاپیک پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر