You_You 0 ارسال شده در خرداد 90 این قالب از چندتا سایت دانلود کردم ولی بعد از نصب به مشکل برمیخوره. دوستان کسی هست بدون چرا ؟ *** لینک دانلود بدلیل تجاری بودن حذف شد *** به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام اشکال را ننوشتید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
You_You 0 ارسال شده در خرداد 90 وقتی توشه رو برداشتیم باید چیکار کنیم ؟! :afro: اگر سعی کنید یه مقدار واضحتر راهنمایی کنید متوجه بشیمشرمنده خواستم برم خط بعدی اینتر زدم پست رو ثبت کرد قسمتی هم برای ویرایش پیدا نکردم. بقیه مطلب پسته بالا: بعد از نصب قالب رو نمی شناسه ، فکر کنم بعضی از Css های قالب ناقص باشن.البته من طراح نیستم و نمی دونم مشکل اصلیش کجاست بخاطر همین که سوال پرسیدم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام قالب ناقص هست!!! (سایتی که ادعای طراحی این قالب رو کرده و منتشر کرده هم ناقص این کار رو کرده...!) موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز یکبار قوانین را برای همیشه مطالعه نمایید و از قرار دادن امکانات تجاری خود داری نمایید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
You_You 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز یکبار قوانین را برای همیشه مطالعه نمایید و از قرار دادن امکانات تجاری خود داری نمایید امکانات تجاری یعنی چی ؟! این قالب توی هر سایت برای دانلود قرار گرفته ولی ناقصه. همین من گفتم اینجا که انجمن پشتیبانی جوملا است و کلی هم طراح قالب داره شاید بتونه نقص قالب برطرف کنه. مثلا اینکه .... شاعر می گه کس نخارد پشت من جز ... ممنون که جوابت ایپیک دادید :thankyou: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست من تجاري يعني اينكه اين قالب متعلق به شخص حقيقي يا حقوقي است و بايد از صاحب اصلي آن خريداري شود! سايت هايي كه اينگونه افزونه و الحاقات را منتشر ميكنند به نام وارز شناخته ميشوند و وارز هم يعني غيرقانوني! در اين انجمن امكانات وارز پشتيباني نميشوند و نيازي هم به ناراحت شدن نيست! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 البته در این انجمن یعنی وارز غیر قانونی ولی در هاست هایی با پشتیبانی وارز یعنی نقض کپی رایت این رو در متن آقای گنجی اضافه کردم تا اشتباهی نشه این قالب رو منم دانلود کرده بودم ولی ناقص بود و مشکل داشت نمی دونم چرا طراحش کامل نزاشته بود یا از جایی مخفیانه گرفتن ریپ دستی کردند اینجوری مشکل دار هست مثل قالب قبلی میهن اسکریپت همه ی سایت هاش مشکل دار بود !!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 *** این تاپیک قفل شد و پستهای اضافی و اطلاعات شخصی افراد حذف شد *** به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر