khorasanb 0 ارسال شده در خرداد 90 درود و سلام من یه افزونه می خوام که با این سایت هماهنگ باشه . اگر امکان داره یکی رو معرفی کنید. ادرس سایت http://www.nooghaabchik.com/ البته بگم من تمام افزونه های سایت جومینا رو برای سایتم امتحان کردم اما هیچ کدام در سایت به درستی عمل نکرد یا بهتر بگم اصلا عمل نکرد. لطف کنید یه نگاه به سایت بندازید که چطور افزونه ای وجود داره که بشه یه چیزی شبیه انیکه در سایت درست کردم بوجود اوره.منظورم افزونه ای شبیه این تصویر زیر فکر کنم قبلنا زودتر اینجا به جواب میرسیدیم. اما حالا>>> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز اگه جستجو میکردید زود در از این به جواب میرسیدید . میتونید از افزونه های موجود در سایت استفاده کنید(کار نکردند ؟!!!) امکان نداره ! این افزونه ها تست شده و در سایت قرار گرفته اند و باره او باره توسط کاربران مورد استفاده قرار گرفتن - میتونید از گلوبال نیوز استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در خرداد 90 درود و سلام خدمت اقای شمسی من از گلوبال نیوز استفاده کردم اما در قسمت تنظیمات ماژول فقط تنظیمات مربوط به فعال یا غیر فعال بودن ماژول رو میاره و دیگر تنظیمات رو نشان نمی دهد. البته در جوملا 1.6.2 امتحان کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 90 البته در جوملا 1.6.2 امتحان کردم اشکال همینجاست! گلوبال نیوز با 1.6 سازگار نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در خرداد 90 افزونه دیگری وجود نداره که کار گلوبال نیوز رو انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در خرداد 90 لطفا یکی کمک کنه به خدا خیلی ضروریه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 خیر لطفا اسپم ندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از افزونه زیر که مثل افزونه های جوملا هست و مخصوص جوملا 1.6 ساخته شده استفاده کنید. لینک افزونه http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/frontend-news/16549 موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر