armin121 1 ارسال شده در تیر 89 دوستان سلام. من روی یک هاست 2 تا سایت آپلود کردم. یکی از سایتها رو توی یک پوشه قرار دادم. سرتون رو درد نیارم. منظور اینکه یکی از سایتها رو وقتی باز می کنم آنتی ویروس کسپر من آلارم میده و میگه تروجان داره. مسیر تروجان رو هم اینجوری نشون میده: media/system/js/... واسه همین من پوشه js رو دانلود کردم وقتی اسکن کردم با کسپر چند تا از اسکریپتهای داخل این پوشه رو پاک کرد. اما سایت دیگه ای که رو همین هاسته مشکلی نداره. برای احتیاط پوشه js اون رو هم دانلود و اسکن کردم اما کسپر هیچ آلارمی نداد. سئوال من اینه که آیا می تونم از پوشه js این سایتی که مشکل نداره استفاد کنم و روی پوشه js اون سایتی که میگه تروجان داره replace کنم؟ با توجه به اینکه دو تا سایت مجزا در زمینه های مختلف هستند. ساده تر عرض کنم آیا پوشه js در هر سایتی تغییر می کنه یا برای تمام سایتها یکیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 کسی پاسخی برای سئوال من نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر