hvmunlimited 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من به تازگی هاستم رو انتقال دادم و الان که میخوام افزونه جدیدی رو نصب کنم با ارور خطا در ایجاد فولدر مواجه میشم و هیچ افزونه ای رو نصب نمیکنه میدونم که ایراد از permission های پوشه ها هست ولی نمیدونم باید روی کدوم عدد باید تنظیم کنم که هم بتونم افزونه نصب کنم و هم امنیت سایت به خطر نیفته . اگه میشه راهنمایی کنین مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در این مورد بارها و بارها در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجو هست... سطح دسترسی پوشه ها 755 و فایلها 644 ابتدا در انجمن جستجو کنید (مطمئنا به نتیجه دلخواه می رسید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در خرداد 90 تمامی پوشه و فایل ها دسترسیشون درسته ولی کماکان همون مشکل رو دارم علت دیگش چی میتونه باشه ؟ چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 باور کنید در این مورد اینقدر در انجمن بحث شده دیگه جای برای صحبت نیست و با کمی جستجو مشکلتون حل می شه در این خصوص بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده و یک مقاله هم در سایت جومینا منتشر شده که بی ربط با مشکل شما نیست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در خرداد 90 من توی سایت خیلی گشتم و پرمیشین های پوشه های تمپ و کش و ماژول ها و کامپوننت ها رو روی 777 تنظیم کردم و اون آموزش آقای تهرانی رو هم دیدم و توی اطلاعات سیستم / مجوز های دایرکتوری هم به مجوز های پوشه ها نگاه کردم که متاسفانه برای دایرکتوری ثبت وقایع cache و دایرکتوری موقت temp نوشته بود غیر قابل ویرایش. ولی نتونستم این رو تغییر بدم و مشکلم حل نشد حتی از نصب از طریق آدرس اینترنتی هم امتحان کردم ولی بازم نصب نشد :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام کنترل پنل هاستتون چیست؟ این تنظیم مسیر های logs و tmp هست برای کنترل پنل cpanel: از دو طریق می تونید انجام دهید: یکی فایل configuration.php و دیگری از طریق کنترل پنل ادمین سایت: از طریق مدیریت سایت ابتدا به مسیر زیر برید: مدیریت سایت / پیکربندی کلی [سربرگ سیستم] مسیر پوشه log /home/userhost/public_html/logs مدیریت سایت / پیکربندی کلی [سربرگ سرور] مسیر پوشه tmp /home/userhost/public_html/tmp راه دوم: در فایل configuration.php خط های 18 و 19 به صورت زیر: var $log_path = '/home/userhost/public_html/logs'; var $tmp_path = '/home/userhost/public_html/tmp'; دقت کنید در مسیرهای بالا به جای userhost باید نام کاربری کنترل نل هاست رو بنویسید... یکی از راهها کافیه و اولی ساده تر هست براتون... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در خرداد 90 مرسی حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر