sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من در سایت gigifa ثبت نام کردم که از پنل ویستا استفاده می کند یک دیتا بیس ساختم الان برای نصب جوملا چکار باید بکنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست شما تا حالا جوملا رو نصب کردید؟ اگه شما آشنا به نصب جوملا هستید همون راه های گذشته رو میرید و فقط توجه کنید که اطلاعات هاست در سمت چپ سی پنل قرار داده شده-مثل ftp,database- و شما باید اونها رو موقع نصب وارد کنید اگر هم شما آشنا به نصب جوملا نیستید باید جستجو کنید تا مطالب در این مورد رو پیدا کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 الان پوشه جوملا در هارد هست از طریق ftp در پوشه htdocs اپلود کردم الان برای مراحل نصب چکار باید بکنم کدام قسمت ویستا پنل برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز شما به سوال حسین جان جواب ندادید "شما تا حالا جوملا رو نصب کردید؟" خوب بعد اینکه آپلود کردید اونو تو روت آنزیپ کنید و برید به آدرس سایت خودتون که از این سایت بازش کردین . و مراحل نصب رو .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 تا جائی که میدونم گیگفا دیگه ویستا پنل نیست و عوض شده آموزش نصب انواع سیستم ها توی خود گیگفا به صورت تصویری هست اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر