mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 با سلام. نسخه 1.5.15 جوملایی که همیشه نصب میکردم . (با آپدیت به 1.5.23 و بدون آپدیت) این مشکل را پدید آورده. در حال حاضر گزینه ی انتخابی Position که بصورت ComboBox بود حالا تبدیل شده به یک TextBox 3-4 بار جوملا را از اول نصب کردم ، با چندتا مرورگر هم تست کردم . هیچ فرقی نمیکنه. بعضی از این مشکلات مسخره ، واقعا آدم را کفری میکنه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در خرداد 90 توی قسمت قالب های مدیریت : قالب Khepri را از پوشه های جوملا نصب نشده روی جوملای مورد نظر کپی کنین ببینین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 [highlight=#ffffff]با سلام khepri و khepri2 را تست کردم هیچ فرقی نمیکنه. فقط یه نسخه جدید نصب کردم اون توی موزیلا و IE میاد ولی تو Chrome نمیاد. اینجوری نبود این آخه ... [/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز بعضی از قالبها با کروم مشکل دارن شاید خیلی کم به این مشکل بخورید ولی بعضی وقتها این مشکلات بوجود میاد سیستم شما اگه با firefox و IE درست باشه پس دیگه مشکلی براتون پیش نمیاد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر