shaho 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام و تشکر بابت سایت بسیار عالی جومینا بنده یک سایت دارم که 10 کاربر داره . هر کاربر از طریق کامپوننت ارسال مطلب ، یک مقاله یا متن را ارسال می کنند. بنده می خواهم زمانی که مطلب منتشر می شود هر کاربر فقط مطلبی که خودش ایجاد کرده رو ببینه و مطالب دیگر کاربران را نتونه ببینه اگر بخوام روشن تر بیان کنم. مثلا کسی که در سایت سازمان سنجش ثبت نام میکنه و اطلاعاتش رو ثبت میکنه فقط میتونه صفحه اطلاعات خودش رو مشاهده و چاپ کنه تو سایت ما هم کاربر مطالب خودش رو در یک مجموعه مثل اخبار ثبت میکنه ولی هنگامی که مثلا مجموعه اخبار رو نمایش میدم ، تمامی اخباری که تمامی کاربران ارسال کردند نمایش داده می شود. حالا من یک پلاگین می خوام که هنگامی که کاربر وارد بخش کاربری سایت می شود ، مطلب مخصوص به آن کاربر فقط قابل نمایش باشه و اگر خواست مطب کاربر دیگری مشاهده کنه ، پیغام بده که شما به این مطلب دسترسی ندارید و یا برگرده به صفحه اصلی من خیلی جستجو کردم ولی پلاگین و کامپوننت های موجود ، سطح دسترسی به مطالب یک مجموعه را برای یک گروه کاربر محدود میکنه درحالی که من میخوام براساس نویسنده مطلب ، مطالب در یک مجموعه برای هر کاربر محدود شود. ممنون میشم اگر همچنین پلاگینی یا کامپوننتی سراغ دارید معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shaho 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان سلام کسی راه حلی برای درخواست من نداره، من به شدت برای پیاده سازی به راهنمایی شما دوستان نیاز دارم لطفا اگه پلاگین یا کامپوننتی سراغ دارید که یه جوری می تونه این درخواست من را برطرف کنه معرفی کنید بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 اگر منظورتون فقط یه چیزی مثل فرم ثبت نام و مشخصات باشه که بعضی فرمسازها این قابلیت رو دارن در مورد مطالب سایت یه کم موضوع برام نا مفهومه. یعنی میخواین مطلب خاصی برای فقط یه کابر نمایش داده بشه معنیش اینه که هر کس بیاد تو سایت هیچی نبینه مگر اینکه لاگین کنه یه پلاگین هست که با وارد کردن کد اون بصورت دستی توی مطلب امکان محدود کردن مطلب یا بخشی از اون رو به کار بر خاص هم میده فکر کنم اسمش این باشه content_cdaccesstext.منتها خودت به صورت دستی باید کد رو توی مطلب بزاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shaho 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام ممنون بابت پاشخ شما اون پلاگینی که فرمودید را پیدا کردم متاسفانه اون به درخواست من مرتبط نمیشه دوستان به مثال زیر توجه کنید: فرض کنید ما هزاران کاربر داریم که به شکل زیر به مطالبی content که خودشون ایجاد کردند دسترسی داشته باشند: کاربر A مطالب A1,A2,A3,A4,... را ایجاد کرده و فقط قادر به مشاهده همان مطالب باشد کاربر B مطالب B1,B2,B3,B4,... را ایجاد کرده و فقط قادر به مشاهده همان مطالب باشد کاربر C مطالب C1,C2,C3,C4,... را ایجاد کرده و فقط قادر به مشاهده همان مطالب باشد . . . کاربر Z مطالب Z1,Z2,Z3,Z4,... را ایجاد کرده و فقط قادر به مشاهده همان مطالب باشد مثلا اگر کاربر A خواست از طریق ID مطلب که در آدرس اضافه میشه یا از هرکانال دیگری به مطلب C2 که کاربر C ایجاد کرده دسترسی پیداکنه اون پلاگین دسترسی رو محدود کنه و پیغام عدم دسترسی بده الان یکی از آدرس های صفحات سایت ما به شکل زیر است: www.site.com/news/53-iran.html که توسط کاربر A ایجاد شده است. اگر کاربر B بخواد ID این مطلب را آزمایشی تغییر بده به راحتی می تواند به مطالب دیگر کاربران دسترسی داشته باشه و ان مطالب را مطالعه کنه من برای رفع این مشکل دو راه حل دارم ولی پلاگین یا کامپوننتی پیدا نکردم تا حالا 1- دسترسی هر کاربر به مطالب ایجاد شده فقط خودش ، مثل روشی که بالا گفتم 2- کدکردن آدرس سایت مثلا از www.site.com/news/53-iran.html به www.site.com/news/vdcc14qse2bqip8.ala2.html از طریق کامپوننت های مثل sh404SEF به طوریکه کاربر امکان تشخیص لینک را نداشته باشه اگر روش دوم هم امکان پذیراست نام کامپوننت و آموزش آن را توضیح دهید من متن توضیحات کامپوننت های که در آدرس http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/frontend-access-control درج شده اند را مطالعه کردم ولی هیچ کدام همچنین امکانی را ذکر نکرده با تشکر از مدیران و کاربران فهیم و همیشه در صحنه (پیشرفت جوملاایرانی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام افزونه ی با این مشخصات وجود نداره ...! شایدم بنده بی اطلاعم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز سلام : اگر درست متوجه منظورتون شده باشم می تونم یک راه بهتون پیشنهاد کنم :ژ همانطور که می دونید کاربر A برای خودش جدا یک نام کاربری و یک کلمه عبور داره درسته ؟ کاربر B و.... همینطور . شما می تونید یک بلاک درست کنید که مخصوص کاربر A باشه و زمانی که این کاربر وارد سایت شد این بلاک براش نمایش داده بشه و تمام مطالبش در منو و زیر منوهای این بلاک باشه . اونوقت تنها این کاربر می تونه این اطلاعات رو ویرایش کنه و ببینه و هر کاربری مخصوص خودش چنین چیزی رو می تونه داشته باشه . کافیه شما یک بلاک برای هر کاربری که می خواهید اینکارو انجام بده تعریف کنید و در مدیریت تعریف کنید که این بلاک تنها برای این گروه کاربری نمایش داده بشه . البته مختصر توضیح دادم . در ضمن این کار رو فقط برای تعداد محدودی می تونید انجام بدید . شما باید گروه کاربری تعریف کنید . اما کلا هدفتونو واضح بگید شاید راه بهتری به شما معرفی کردم . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر