hamidm70 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام چرا بعضی موقعیت ها هر ماژولی میزاری نمایش نمیدن ؟ من رو قالبم ?tp=1 هم گرفتم و موقعیتشم هست در قالب . ولی هر نوعی ماژول میزارم کار نمیکنه روی اون موقعیت ولی وقتی ?tp=1 میزنم با سایت نشونش میده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام بعضی از موقعیت ها بصورت شرطی با موقعیت های دیگه کار میکنند. یعنی باید اون (ها) فعال باشند تا این هم فعال شود . / احتمالا مشکل شما هم از این سرچشمه میگیرد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 امکان این هست که یه ماژول در یه صفحه خاص تنظیم شده باشه و در صفحه اصلی سایت که شما tp=1 رو میزنید نشون نمیده :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
B.Z 1 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ببخشید من هم مشکل مشابه داشتم گفتم تاپیک جدید باز نکنم من وقتی ماژول در موقعیت میزارم نمایش نمیده ولی وقتی tp=1 قرار میدم ماژول نمایش داده میشه میشه کد ها رو قرار بدم یک راهنمایی کنید کار تمام شده و فقط همین قسمت مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 سلام با کسب اجازه از حضور مدیر انجمن جناب آقای مرادی پلاگین درج ماژول در مطلب تونسته تمام مشکلات من رو از بابت نمایش ماژول ها و تنظیمات قالب که همیشه از نگرانی های کار با جوملا برای من بود رو حل کنه از این بابت پیشنهاد میکنم از پلاگین درج ماژول در مطلب و ویرایشگر jce20012 استفاده کنید سلام با کسب اجازه از حضور مدیر انجمن جناب آقای مرادی پلاگین درج ماژول در مطلب تونسته تمام مشکلات من رو از بابت نمایش ماژول ها و تنظیمات قالب که همیشه از نگرانی های کار با جوملا برای من بود رو حل کنه از این بابت پیشنهاد میکنم از پلاگین درج ماژول در مطلب و ویرایشگر jce2012 استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر