دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 با سلام می خواستم ببینم میشه با جوملا یه سایت برای تبلیغات کلیکی و تبادل بنر مثل اکسین ادز و ... ساخت؟؟؟؟ یعنی مثلا یه کد در وبلاگ یا سایت اعضا قرار بگیره و بنر و لینک تبلیغاتی نمایش داده بشه همچنین اعضا بتونن زیرمجموعه هم بگیرن واسه این کار کامپوننت یا ماژولی هست ؟ اگه هست لطفا معرفی کنید ؟ اگرم نیست کسی هست که بتونه طراحی کنه؟ هزینه اش رو اعلام کنه من خریدارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در خرداد 90 فكر خيلي خوبيه منم ميخوام اگه انگليسيشم باشه عيبي نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز اگه کسی افزونه ای با این کارایی سراغ داشته باشه حتما معرفی میکنه و از کسی دریغ نمیکنه! پس احتمالا وقتی جوابی نمیگیرید به این معنی هست: یا کسی تا حالا با چنین افزونه ای آشنا نشده یا این که اصلا چنین افزونه ای وجود خارجی نداره! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 امیر حسین جان منم گفتم که اگه وجود نداره کسی میتونه بنویسه یعنی تو این انجمن با این همه عضو و کاربر حرفه ای کسی نمی تونه واسه جوملا افزونه بنویسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز من این مطلب رو بابت اون پست(پاک شده) که داده بودید گفتم جسارت هم نشه خدمتتون منظور راهنمایی بود.:heart: دوستانی هستند که توی کار افزونه هستن شما میتونید تو پیام خصوصی باهاشون مشورت کنید تا شما رو راهنمایی کنن. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 نه امیرحسین عزیز جسارت چیه دادا ما مخصلیم این حرفا چیه ممنونم فقط کاشکی مدیران انجمن هم یه نگاهی می نداختن و یه جوابی به ما می دادن بازم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 سلام سیاست کلی سال جاری جومینا بر پایه تولید افزونه هست و وبسایت جومینا در حال حاضر در تولید افزونه نیز رتبه اول را دارد اگر افزونه ای خاص می خواید می تونید با من تماس بگیرید تا بیشتر صحبت کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر