hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام لطفا دوستان راهنمایی کنند چگونه می توان در بین مطالب بنر قرار داد متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 سلام لطفا دوستان راهنمایی کنند چگونه می توان در بین مطالب بنر قرار داد متشکر اگه منظورتون بنر فلش هست.ویرایشگرهایی همچون ckeditor این امکان رو دارند.اگه نمی خواهید از اونا استفاده کنید یک ماژول نمایش فلش هست که اگه با پلاگین درج ماژول در مطلب استفاده کنید به کارتون می یاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 منظورم در مطلب نبود بلکه منظورم بین دو مطلب بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 منظورم در مطلب نبود بلکه منظورم بین دو مطلب بود اگه اونه به نظرم بهتره یک موقعیت تو قالب ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 عزیز من بین مطالب نمیشه موقعیت ایجاد کرد اما سایتهایی هستند که بین مطالب بنر دارند و سوال من هم همینه که چطوری این کار را کرده اند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام برای این کار نمیدونم افزونه ی هست یا نه ..... ولی اگه بخوایین دستی انجام بدین باید در هسته تغییراتی ایجاد کنید . (احتمالا از دایرکتوری html موجود در قالب ها هم بشه کار های کرد ) * چون احتمال میدم این کار زمانبر خواهد بود و از طرفی هم این روز ها درسها و پروژه ساختم کمی عذیتم میکنند و وقتمو میگیرند نمیتونم بیش از این کمکی کنم. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز بهترین راه همونی هست که آقای شمسی اشاره کردند شما باید پوشه html قالب رو ویرایش کنید بهترین نمونه برای شما قالب beez هست که شما میتونید برای نمونه روی اون کارکنید. فقط کافیه فایل defualt.php رو در این مسیر: templates\beez\html\com_content\frontpage ویرایش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر