novinfard 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام، لطفا لینک دانلود rockdownload فارسی را دوباره قرار دهید، لینک سایت جومینا کار نمی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 نوید جان لینک دانلود تصحیح شد http://www.joomina.ir/joomla-extentions/item/49-rockdownload-component-farsi-joomina.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novinfard 0 ارسال شده در تیر 89 سلام، فایل ناقص است، دو بار دانلود است. لطفا چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 بررسی شد فایل درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmn566 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام من عضو این سایت نیستم و امکان عضویت هم وجود ندارد. چطور میتونم این فایل رو بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 خدمت hmn566 سلام عرض می کنم بعضی امکانات در جومینا مخصوص اعضا می باشد و هیچ راهی نیست جز عضویت در جومینا که جناب تهرانی شرایط عضویت و هدف راه اندازی جومینا رو بیان کردن شما اطلاعیه شماره 2 رو بخون کمکت می کنه(البته زحمت پیدا کردن الحاق هم گردن خودته) موفق و سر بلند باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmn566 0 ارسال شده در تیر 89 پیدا نکردم این اطلاعیه رو سایت خوبی دارین اما معمولا فروم ها برای اینکه فروم پر رونق و عضو باشه تلاش میکنن مثل مامبولرن که چند سال هست توش هستم. سیاست اینجا برعکس هست. به هر حال برای مدیران سایت آرزوی موفقیت دارم حتما برای کارشون دلیلی دارن. اگر جای دیگه ای همچین ماژول فارسی کسی سراغ داره بگه ممنونش میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام این لینک اطلاعیه شماره 2 هست http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=259 و دوست من ما سیاست های خاص خودمون را داریم مثل بقیه فروم ها نیستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmn566 0 ارسال شده در تیر 89 سلام خدمت محترم آقای نهرانی هر سایت برای خود سیاست خود را دارد و برای من قابل احترام است. ما در زمینه شبکه و VOIP فعالیت داریم و کاربر حرفه ای جوملا نیستم و به خاطر امکانات مناسب حوملا سایت خودم رو با اون درست کردم. در زمینه الحافات و کاربر حرفه ای شدن شاید نتونم کاری انجام بدم اما در مورد سیستم voip و شبکه اگر نیاز داشته باشین میتونم کمکتون کنم. با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما و سایت شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر