rrasheli 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان من یه کمک اضطراری و سریع می خوام. یه قالب واسه جوملا ساختم و زیر کادر پست ها یا همون مطالب رو با استفاده از دستور .article_separator در سی اس اس گذاشتم ولی الان یه مشکل بزرگ دارم و اونم اینکه وقتی میریم صفحه ثبت نام دیگه فوتر کادر مطالب رو نمیندازه نمی دونم باید چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید. البته خودم یه فکری کردم مثلا اینکه بشه توی صفحه index.php همون فوتر رو به صورت دستی وارد می کنم و یه شرط بذارم که اگه رفت صفحه ای به جز مطالب اون کد دستی رو اجرا کنه و فوتر رو بندازه رو قالب ولی نمی دونم از چه دستور شرطی استفاده کنم. ممنون:1::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این کاری که شما میگید کار زیادی میبره شما برای اینکار باید فایل های مربوط به پوشه: components/com_content/ رو ویرایش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rrasheli 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان اگه میشه توضیح بدین خیلی درگیر و معطل این قضیه هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما برای اینکار باید تسلط به html,css و آشنایی به php داشته باشید در لینک زیر انجام این کار توضیح داده شده http://docs.joomla.org/Understanding_Output_Overrides موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر