sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من دارم یک سایت برای پروژه درس طراحی می کنم برای شهرداری در صفحه نخست از تب استفاده کرد که شامل تب اخبار ، گزارش ، .. بعد بالای صفحه اصلی از اسلاید شو برای نمایش مهمترین اخبار استفاده کرده ام حالا دو تا کار می خواهم انجام بدهم 1- فقط اسلاید شو اخباری را که در تب اخبار می گذارم را نمایش بدهد چون امتحان کردم کلاً هرچی نوشته بود در سایت در اسلاید شو نمایش می داد . 2- نوشته های که در تب اخبار هستند اسکرول خودکار شوند می دانم باید از ماژول در مطلب استفاده کنم ولی نمی دونم چگونه اسکرول شوند. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز جواب سوال 1 - شما بايد ماژول اسلايد اخبار را تنظيم كنيد كه مطالب همان بخش يا مجموعه اي كه در تب نمايش مي دهيد را نمايش دهد جواب سوال 2- بايد از ماژول اسكرول آخرين اخبار استفاده كنيد و روي بخش يا مجموعه مورد نظر تنظيم كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 سلام صبح بخیر! خوب بود تیتر این موضوع رو درست می نوشتی که مرتبت با موضوع باشه و خوب بود دو تا مشکلت رو در دوتا پست جدا میدادی :heart: برای مشکل اول فکر کنم بتونی شناسه ی بخش یا مجموعه یا مطلب مورد نظرت رو بهش معرفی کنی مثل همون کاری که واسه تب اخبار کردی شما بهتره دمو آنلاین بدی دوستان ببینن از چه اسلاید شویی استفاده میکنی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 کاری که گفته بودید تنظیم کردم برای اسلاید اخبار حالا مشکل دیگه اینه که اگر من ده تا خبر را در تب اخبار بزار فقط یک خبرش را در اسلاید شود نمایش میده چرا ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 بسته به نوع ماژول جوابتون متفاوته ممکنه مربوط به نمایش مطالب صفحه اول باشه.بعضی ماژولها این تنظیم رو دارند که مطالب منتشر شده در صفحه اول رو نشون بدن یا نه. به هرحال همونطور که دوستان گفتن ادرس سایت رو بزاریدتا ببینن چه ماژولی استفاده میکنین. اینطوری شانس کمک به شما بیشتره و ممکنه ایده های بهتری از طرف دوستان هم مطرح بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من پروژه را لوکال هاست wampserver نصب کردم برای نمایش به شما باید هاست بخرم دیگه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 من پروژه را لوکال هاست wampserver نصب کردم برای نمایش به شما باید هاست بخرم دیگه درسته؟ نه نیازی نیست حداقل اسم ماژول هاتون رو بگین تا بشه راهنمائی کرد همونطور که گفتم هر ماژول تنظیماتش فرق میکنه و جوابتون هم متفاوت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر