عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 همانطور که وعده داده بودم بالاخره آموزش پایه ساخت قالب های جوملا را به صورت رایگان و برای اولین بار در ایران به صورت تصویری را اماده کردم...آن هم رایگان و بسیار مقدماتی. این آموزش ساده ترین حالت قالب که بیشتر جنبه آموزش نحوره ارتباط بین جوملا و css و php را دارد . این ویدیو در در دو قسمت ساخته شده است که روی هم رفته حدود 200 مگابایت حجم دارد و بنده بسیار سعی کردم تا حجم از این مقدار بالاتر نرود تا همه امکان دریافت را داشته باشند. در این ویدیو ممکن است نارسایی هایی و حتی گاف هایی(از کلامی تا مراحل دیگر که امیدوارم متوجه آن ها نشوید) وجود داشته باشد که امیدوارم مشکلی برایتان به وجود نیاورد.در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید سوالتان را بپرسید... در ضمن ممکن است در انتهای آموزش به نظرتان برسد که نیاز به آموزش پیشرفته دارید!پس بهتر است منتظر باشید تا چند وقت دیگر مطمین باشید ساخت یک قالب واقعی را به همین شکل با ویدیو آموزش خواهم داد و امیدوارم هر طراح سایت خود توانایی ساخت و یا حداقل شخصی سازی قالب خود را داشته باشد قبل از دانلود آموزش فایل زیپ زیر را دانلود کنید... این فایل زیپ اسکلت بندی اولیه ساخت قالب جوملا 1.5 است که در آموزش توضیح داده شده است... دانلود فایل زیپ اسکلت بندی قالب جوملا 1.5 لینک های دانلود پرسرعت و مستقیم هستند...اما با این وجود اگر مشکلی در لینک ها وجود داشت لطفا هر چه سریعتر گزارش دهید تا برطرف شود دانلود قسمت اول آموزش به حجم 80 مگابایت لینک مستقیم | لینک مدیافایر | لینک هات فایل ------------------------------------------------------------------------- دانلود قسمت دوم آموزش به حجم 120 مگابایت لینک مستقیم | لینک مدیافایر | لینک هات فایل منبع جومتاک لینک مستقیم از رپیدباز http://alishahbaz.dl.rapidbaz.com/8dcN/basic%2Bjoomla%2Btemplate%2Bdesgining%2Btutorial%2Bjoomtalk.ir_part1.avi http://alishahbaz.dl.rapidbaz.com/8dik/basic%2Bjoomla%2Btemplate%2Bdesgining%2Btutorial%2Bjoomtalk.ir_part2.avi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در خرداد 90 دوستان عزیز خواهش می کتن با این فایلها کار آقای تهرانی را زیر سوال نبرید البته ببخشید جسارت کردیم چون فیلم آموزشی آقای تهرانی به نظر من واقعاً لنگه نداره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 دوستان عزیز خواهش می کتن با این فایلها کار آقای تهرانی را زیر سوال نبرید البته ببخشید جسارت کردیم چون فیلم آموزشی آقای تهرانی به نظر من واقعاً لنگه نداره . دوست عزیز و مطمئن مقایسه دو چیز به اینصورتی که شما انجام دادی هم اصلا کار درستی نیست :heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 درود بر شما دوستان آموزش که انحصاری نیست . ایشون زحمت کشیده اند نهایتا هدف توسعه هست و بس . من نمیتونم در مورد کیفیت آموزش نظر بدم چونندیدمش اما کل کار خوبی هست و هر نوع آموزشی خوبه منتها ممکن فقط یک ایراد داشته باشه و اون هم اینه که اگر آموزش درست و اصولی نباشه باعث میشه کاربر از اول چیزی را غلط یاد بگیره . البته من این آموزش را ندیده ام و منظورم هم این آموزش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman1367 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام.خسته نباشی دوست عزیز.من تازه کار هستم و با این فیلم آموزشی تا حدودی با ساخت قالب آشنا شدم . منتظر آموزش بعدی شما هستم.با تشکر در ضمن فایل اسکلت بندی قالب دانلود نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز خدمت شما http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13133573211.zip موفق باشید -------------------------------- من کان لله کان الله له -------------------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 91 ااا!جالبه!من تازه الان این پستش ما رو دیدم که این آموزش من رو گذاشته بودید!!!! می دونم آخرین پست مال یه سال پیش هست ولی می خوام یه چیزایی رو بگم به کسایی که قبلا دیدند اینو !!که بخونید سو تفاهم نشه!!!!! اشکالات این آموزش رو قبول دارم..من این فیلم را دو سال پیش تهیه کردم...دو سال پیش(ببینید من چند سالم بوده اون موقع!!15سالم بود!!!!!!! دیدم برای کسی که بخواد سروع کنه واقعا هیچ راهی وجود نداره..گفتم یه استارتی رو برای علاقه منداان بسازم.......و همانطور که گفتم قصد آومزش حرفه ای نداشتم..فقط پایه ی آموزش قالب را معرفی کردم برای علاقه مندان که خودشون برن دنبال کار!!چون اعتقاد دارم هیچ وقت نباید لقمه را درسته گذاشت دهن کسی!!البته قصد داشتم قسمت بعدی این آموزش رو هم بسازم که دیگه به خاطر کنکور و ..... (تا اطلاع ثانوی......) :D:D:D:D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر