smartiz 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام وبسایت ما در ابتدای صفحه دو تصویر دارد که مدام در حال تغییر هست . در FIREFOX مشکلی نیست اما در IE این دو تصویر کنار هم نیستند و بالا و پایین هست . میتونید کمکم کنید . آدرس وبسایت : http://www.ammaarha.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز به نظر میاد مشکل از اسلایدری هست که استفاده میکنید شاید این اسلایدر با IE مشکل داره با یه اسلایدر دیگه تست کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smartiz 0 ارسال شده در خرداد 90 آقا امیر حسین اسلایدری که من نیاز دارم باید دوتا کنار هم باشه . شما چی پیشنهاد میکنی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز من الان اسلایدری در ذهنم نیست(چون اسلایدر خیلی زیاده!!) ولی یادمه تو همین انجمن یکی از دوستان اسلایدری به این شکل معرفی کردن شما فقط نیاز به سرچ دارید حتما پیدا میکنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر