parstafrih 1 ارسال شده در خرداد 90 سلام وفتی من وارد سایت اصلی میشم درسته ولی وفتی رو ادامه مطلب کلیک می کنم صفحه سفید باز میشه. کمک کنید.www.parstafrih.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 لطفا اسپم نكنيد دوست عزيز! آيا شما سئو را در تنظيمات كلي فعال كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parstafrih 1 ارسال شده در خرداد 90 بله. ولی غیر فعالش هم که کردم فرقی نکرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 فايل اچ تي اكسز را حذف كنيد البته بك اپ فراموش نشود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام وفتی من وارد سایت اصلی میشم درسته ولی وفتی رو ادامه مطلب کلیک می کنم صفحه سفید باز میشه. کمک کنید.www.parstafrih.ir سلام فک کنم قالبت مشکل داره با یه قالب دیگه هم امتحان کن تو نصب جوملا هیچ مشکلی ، اخطاری چیزی نداشتی ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 مشكل از قالب نيست ايشون سئو را فعال كردند و به همين دليل اين مشكل بوجود اومده و فايلي رو كه گفتم بايد حذف كنند تا مشكل برطرف بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parstafrih 1 ارسال شده در خرداد 90 فايل اچ تي اكسز را حذف كنيد البته بك اپ فراموش نشود! پاک کردم ولی سایت داغون شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در خرداد 90 فايل اچ تي اكسز را حذف كنيد البته بك اپ فراموش نشود! پاک کردم ولی سایت داغون شد سلام دوست عزیز این فایل رو دوباره باید بازسازی کنید البته به نظرم شما یه بار جوملا رو دانلود و اکسترکت کن امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 داداش من اول یک جوملا آخرینشو بریز mogtabaa دوست عزیز گفتن بعدش بیا برادر من جوملا آخرین ورژن رو بریز روی هاستت اکسترکتش کن بعد فایل اینستال رو حذف کن انشاالله که درست می شه مشکلتون رفع می شه بجای حذف اچ تی اکسز باید یک نقطه رو می بردی قبلش اگر درست نشد کدی که در انجمن بود رو کپی می کردی داخلش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر