irancic 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام 1. من کامپونننت Mosets Tree رو میخواستم اگه برای 1.6 باشه بهتره اگه نشد 1.5 اگه فارسیشم باشه چه بهتر 2.یه کامپوننت کامل وب دایرکتوری میخواستم برای 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 90 لطفا قبل از ارسا ل قوانین انجمن را مطالعه فرمایید افزونه های تجاری در انجمن پشتیبانی نمیشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در خرداد 90 سرپرست عزیز افزونه های رایگان که همه جا هست ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 سرپرست عزیز افزونه های رایگان که همه جا هست ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کی گفته این افزونه رایگان هست پس چرا سایت سازنده می گه فروشی هست پس چرا کپی رایت داره من الان توی کامپویتر 5 گیگ فایل وارز رایگان دارم پس باید اینا رایگانه همجا پخشه ن نه این افزونه کاملا تجاری هست پیروز موفق باشید شهریار جون:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در خرداد 90 سرپرست عزیز افزونه های رایگان که همه جا هست ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کی گفته این افزونه رایگان هست پس چرا سایت سازنده می گه فروشی هست پس چرا کپی رایت داره من الان توی کامپویتر 5 گیگ فایل وارز رایگان دارم پس باید اینا رایگانه همجا پخشه ن نه این افزونه کاملا تجاری هست پیروز موفق باشید شهریار جون:thankyou::thankyou: خب شهریار جان منم از همین وارز ها میخام دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 سايت هاي وارز زيادي موجود است و ميتونيد از اون ها دانلود كنيد! در اين انجمن افزونه هاي وارز پشتيباني نميشود.افزونه هاي رايگان هم همه جا هست ولي ترجمه شده و پشتيباني فارسي از اونها در كمتر جايي هست! البته بعيد ميدونم افزونه درخواستي شما به صورت وارز هم موجود باشه البته اخرين ورژنش! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر