irancic 0 ارسال شده در خرداد 90 [highlight=#ffffff]سلام من یه قالب نصب کردم فارسی ساز ریختم روش اما یه سری از کلماتش فارسی نشده مثلا READ more یا همون ادامه مطلب که زیر اخبار می نویسه انگلیسه یجا تو ادمین بود که میتونستی بگی بجای read more چی بنویسه کجا بود ؟؟؟؟؟ این کلمات تو کدوم پوشه هستن ؟ هرچی گشتم نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [/highlight][/size][/align][/font] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام لینک ادامه مطلب ربطی به قالب نداره!!! در ضمن شما اگه بخواهید به جای ادامه مطلب متن مورد نظرتون رو بنویسه در قسمت ویرایش مطلب در سمت چپ در قسمت پارامترهای پیشرفته جلوی فیلد "در ادامه مطلب:متن" شما میتونید متن مورد نظرتون رو به جای متن ادامه مطلب بنویسید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در خرداد 90 این لینک ادامه مطلب که میگم مال یه ماژول اسلاید اخباره اونجا نوشته READ MORE هرجاییم سرچ کردم تو پوشه زبان تو قالب و... پیداش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 معمولا در قسمت پارامترهاي افزونه و در فايل نصب قرار دارد.در فايل اكس ام ال افزونه نگاه كنيد ببينيد ممكن است اونجا باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام اولا ادامه مطلب سایت ربطی به افزونه نداره اونو خود جوملا تولید میکنه برای فارسی کردن افزونه هم باید تو خود پوشه افزونه داخل فایل های ini رو بگردید و کلمه مورد نظر رو پیدا و فارسی کنید اگه نبود خودتون اضافه کنید مثلا اینجوری : [align=LEFT] ادامه مطلب = READ more[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 تابع read more از جوملا هست نه قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 میشه لینک افزونه رو بذاری تا ما هم بهش یه نگاه بندازیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر