fheh2007 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من میخواهم در سایت دانشگاه برای هر کدام از دانشجویان صفحه ای شخصی درست کنم تا مثلا نمراتشان را در آن صفحه قرار دهم نمیدانم از چه افزونه ای باید استفاده کنم ممنون میشم اگه کسی راهنمائیم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در خصوص خواسته ای که دارید قبلا در انجمن بحث شده که اگر جستجو کنید مفید خواهد بود... این کامپوننت رو هم بررسی کنید ببینید خواستتون رو عملی می کند یا خیر: http://www.joomina.ir/%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در خرداد 90 این افزونه را دارم ولی نتونستم باهاش کار کنم نمیدونم مفیده برای دانشگاه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 قبلا در مورد این افزونه بارها در انجمن بحث شده و اگر جستجو کنید و این بحث ها رو بخوانید بیشتر با عملکردش آشنا می شید... (یک فایل آموزشی هم دارد که آقای تهرانی زحمتش رو کشیدند...) البته می تونید برای خودتون سفارشی سازی هم کنید که نیاز به تغییر و تحولاتی در افزونه هست... (شما ابتدا بحث هایی که قبلا در انجمن شده رو بخوانید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر