مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا سایت شما با سرعت بیشتری لود بشه فشرده سازی کدهای سایتتون هست ، که در این مورد روش های مختلفی وجود داره که شما میتونید کدهای php و css و javascript رو فشرده کنید برای فشرده سازی ابزار آنلاین وجود داره که میتونید جستجو کنید ولی بحثی که ما داریم در مورد gzip یا همون Gnu Zip است. برای فعال کردن gzip در سرورهای apache شما باید کد زیر رو در فایل .htaccess کپی کنید(در ضمن خودتون میدونید ولی بگم باید این فایل در روت هاست باشه!) AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript SetOutputFilter DEFLATE با این کار میتونید کدهاتون رو تا 80درصد فشرده کنید. برای اینکه بدونید gzip در سایت شما فعال هست میتونید از این سایت استفاده کنید: http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php موفق باشید. 1 واکنش ها : shaahin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 البته واقعا اگر این کدها جواب بده(فشرده کنه عالی میشه) من در یک هاستی یک مشکل داشتم وقتی gzip فعال بود خطا می داد(نمی تونه فشرده کنه)البته همیشه اینطور نبود و زمانی اینجور میشد که ترافیک سایت بالا می رفت حالا یک سوال داشتم میشه چنین مشکلی رو در سرور حل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای فشرده سازی، لازمه روی فایل ها هم حرکتی صورت بگیره یا تنها با افزودن کدهای مذبور در فایل htaccess فشرده سازی صورت میگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام درمورد عمل کردن این روش این مورد بستگی به هاست شما داره هاست شما باید از این امکان موجود در آپاچی ساپورت کنه(یعنی این امکان در آپاچی نصب باشه!) و نیازی نیست که تغییراتی در فایل صورت بگیره خود این روش فایل های رو در موقع بارگزاری خودکار فشرده میکنه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 دوستان عزیز یک افزونه که در زیر لینکشو قرار میدم هم css های سایتتونو و هم فایلهای js شما رو کامپرس میکنه و حجم اونارو پایین میاره و سرعت رو بالا میبره تو آرشیوم بود آپ لود کردم امیدوارم بکارتون بیاد. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13158633391.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز ممنون بابت معرفی افزونه ولی مواردی رو شما باید در نظر بگیرید اول این افزونه رو همراه با نام و دمو و لینک از سایت سازنده قرار بدید دوم شما باید افزونه رو در یک پاپیک جدید ارائه کنید تا کاربران انجمن راحتر به موضوع دسترسی داشته باشن همیشه در موقع معرفی افزونه این موارد رو در نظر بگیرید! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stars7asman 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان خسته نباشید آقای مرادی من کدها رو کپی کردم بعد در تنظیمات کلی جوملا gzip فعال کردم بعد به سایت ذکر شده رفتم 63 درصد فشرده شده بود دوباره آمدم اون کدهارو پاک کردم و دوباره به سایت رفتم بازم 63درصد بود دوباره کدها رو کپی کردم و gzip جوملا رو غیره فعال کردم تو سایت رفتم درصد فشرده سازی 0 شد میخواستم بپرسم که من مراحل رو اشتباه رفتم چون کدها بی تاثیرند ؟ راستی اون پلاگین هم کار نکرد باعث شد سایت باز نشه من از جوملا 2.5 استفاده میکنم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام با این روش دیگر نیازی به فعال سازی gzip خود جوملا ندارید... شاید در کپی و یا تنظیمات دیگر مشکل دارید فایل شما باید با نام .htaccess باشد در انتهای این فایل کدهای معرفی شده را قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stars7asman 0 ارسال شده در خرداد 91 فایل رو قبل از کپی کردم txt آخرش رو حذف کردم بعد دستورات رو اول فایل بین این 2 خط دستور کپی کردم # it has been set by your server administrator and you do not need it set here. ## ## Can be commented out if causes errors, see notes above. Options +FollowSymLinks کار نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما باید فایل را به این نام تغییر بدید: .htaccess و قبلا هم گفتم باید در انتهای این فایل کپی کنید نه در بین کدها...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stars7asman 0 ارسال شده در خرداد 91 انجام دادم ولی باز هم نشد میشه خواهش کنم که اطلاعات ورود به سی پنلمو بدم شما یه برسی کنید آخه جوملارو هم یک دفعه دیگه نصب کردم ولی نتیجه ای نگرفتم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما ابتدا با سایتی که در پست اول هست چک کنید ببینید yes سبز رنگ نوشته یا خیر... خوب اگر ننوشته بود دسترسی بدید انشالله درست خواهد شد... ((در ضمن داخل مدیریت ماژول ها یک مازول جدید انتخاب و نوعش رو امار انتخاب و در موقعیتی انتشار کنید...داخل سایت برید ببینید گزینه ی gzipرو فعال نوشته یا غیر فعال)) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stars7asman 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز ماژول آمار ساختم gzip غیر فعال بود با اینکه کدهارو هم اضافه کردم تو سایت ذکر شده هم رفتم اونجا هم (Web page compressed? No) غیرفعال هست میتونم اطلاعات سی پنلمو بفرستم شما چک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 درمورد عمل کردن این روشاین مورد بستگی به هاست شما داره هاست شما باید از این امکان موجود در آپاچی ساپورت کنه(یعنی این امکان در آپاچی نصب باشه!) چک کنید از سمت پشتیبانی هاست ببینید این امکان را داراست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 خوب دوست عزیز براتون در حال حاظر درست کردم! این هم تصویر فعال بودن gzip سایت شما در سایتی که اقای مرادی برای تست ذکر کردن: :002: ماژول امار رو هم داخل سایت فعال کنید ببینید نوشته gzip فعال... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stars7asman 0 ارسال شده در خرداد 91 دوست خوب از طریق تنظیمات خود جوملا یا کدها فعالش کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shaahin 0 ارسال شده در فروردین 92 آقای مرادی عزیز خیلی دمت گرم بعد کلی جستجو این مطلب رو پیدا کردم واقعامشکل داشتم با اون . باور کردنی نیست ولی سایت من تا 88.5 درصد فشرده شدهیعنی اندازه 169 کیلوبایت تبدیل شده به 18 کیلوبایت ، خیلی عالیه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر