mahdikp 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام بنده در بخش تنظیمات کلی متاتگ و توضیحات سایت و همچنین عضو دشن کاربران بدوت تاییدیه ایمیل را تغییر دادم و سایت مثل اینکه مشلی پیدا کرده و این ارور را می نویسد!!!! Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL مشکل چیست؟ منتظر پاسختان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این مربوط به تنظیمات اتصال پایگاه داده است! شما افزونه ای رو نصب نکردید با تغییراتی رو در دیتا بیستون انجام ندادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما احتمالا آدرس پایگاه داده را تغییر داده اید باید آدرس درست پایگاه داده را در قسمت مربوطه وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در خرداد 90 نه دوست عزیز اصلا به اون دست نزدم و الان نگاه کردم دیتابیس درسته ولی باز این ارور نمایش داده میشه. فقط اینها را تغییر دادم اتفاق عجیب اینه که وقتی صفحه را رفرش میکنم بعد 3 تا 4 بار درست میشه ولی وقتی به صفحه دیگه میخوای بری دوباره ارور میده. مشکل چیست؟ ممکنه از سرور باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 تنظیمات سئو رو چی دست زدید یا درست انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در خرداد 90 برای کلمات کلیدی من به این صورت تعریف میکردم: سیاسی , تاریخی , سیاسی تاریخی عرضم به حضورتون برای سئو هم من از acesef استفاده میکنم و برای همین::::: آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو:::::::: و :::::::: استفاده از APACHE mod_rewrite:::::::::: روشن کردم ، اما این رو بگم که هیلی وقته دارم زا acesef استفاده میکنم و این کارها را قبلا کرده بودم . بنده فقط به این گزینه هایی که گفتم دست زدم و تا یادم نرفته این رو بگم که داخل تعریف متاتگ ها ، بنده حواسم نبود و برای جدا کردن آنها از نقطه استفاده کردم اما آن را درست کردم ولی بازهم مشکل حل نشد. !!!!!!!!!!!! بچه ها مشکل حل شده!!! فکرکنم مشکل از سرور بود درهر صورت خبرنهایی را به شما میدهم که مشکل از چه چیزی بوده تا پرونده این موضوع بسته شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز شما تنظیمات فایل config رو چک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوباره آره چک کردم ، مشکلی نداره .فکرکنم مشکل از سرور باشه چون دوباره خراب شد.:1: من درست فکرمیکنم یانه که میگم که اگر این ارور را داد و خودبه خود دوباره درست شد پس مشکل از سرور می باشد؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام مشکل از طرف سرورتون و دلیلش اینه که ادمین سرورتون احتمال قوی در حال کار روی سرور هست و موقتا این مشکل رو دارید... به هر حال ابتدا با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر