niloofari 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام برای ایجاد منوی تصویری که بتونم از عکس هایی که خودم درست کردم ( www.mindtools.com مثل قسمت explore toolkit) استفاده کنم از چه افزونهای باید استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما میتونید از ماژول دستی استفاده کنید و این کار رو انجام بدید و راه دوم هم یه افرونه بود در سایتp30doctor.com که منوی تصویری درست میکرد ولی نه به این صورت موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما میتونید از ماژول دستی استفاده کنید و این کار رو انجام بدید و راه دوم هم یه افرونه بود در سایتp30doctor.com که منوی تصویری درست میکرد ولی نه به این صورت موفق باشید. وقتی دستی درست کنم مثل عکس و وقتی رو منو می رویم تغییر رنگ نمی دهد مثل منو.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما برای تغییر رنگ باید آشنایی به html,css داشته باشید تا طوری درست کنید منو تون رو که وقتی موس از روی عکس حرکت میکنه(hover)عکستون یا تغییر کنه یا براش border تعریف کنید تا تغییر کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما برای تغییر رنگ باید آشنایی به html' date='css داشته باشید تا طوری درست کنید منو تون رو که وقتی موس از روی عکس حرکت میکنه(hover)عکستون یا تغییر کنه یا براش border تعریف کنید تا تغییر کنه [/quote'] آشنایی دارم ولی نمی دونچه دستوری.........:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر