canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان، اگر بخواهم در زیر قسمت منو سمت راست صفحه canadaexpert.ca ، یک فرم تماس با مشتری مثل عکس زیر اضافه کنم باید چی کار کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 برای اینکار یک ماژول تماس با ما انتخاب و استفاده کنید مثل این http://forum.joomina.ir/thread-2014.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 با سپاس از شما، من مشکل جانمأی را چطور حل کنم؟ منظورم این است که چی کار کنم که دقیقا این فرم زیر منو سمت راست قرار بگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز کافی شما موقعیت نمایش این ماژول رو سمت راست قرار بدید که در اون صورت خود به خود زیر ماژول های دیگر قرار میگیره موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 امیر حسین جان، اول اینکه من وقتی این ماژول را نصب میکنم، چیزی به لیست component من اضافه نمیشه! در ضمن چطور و در کجا باید موقعیتا این ماژول را سمت راست تعریف کنم؟ من تو module manager که میرم و new را انتخاب میکنم از اون قسمت به بعد نمیدونم که باید چه کار کرد؟ عذر میخوام که با سوالاتم وقت شما را میگیرم. ارادتمند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز شما وقتی این ماژول رو نصب میکنید در قسمت مدیریت ماژول این ماژول به صورت غیرفعال بوجود میاد و کافیه شما وارد این ماژول بشید و و اون رو فعال ، و در قسمت موقعیت: اون رو right قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 امیر حسین جان، مواردی که فرمودید را انجام دادم. میشه لطفا بفرمائید که چطور میتونم فیلد وارد کردن کد را غیر فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام منظورتون کد امنیتی هست؟ از چه ماژولی استفاده می کنید؟ از افزونه کپچا هم استفاده کردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام منظورتون کد امنیتی هست؟ از چه ماژولی استفاده می کنید؟ از افزونه کپچا هم استفاده کردید؟ موفق باشید من از این افزونه استفاده میکنم: http://forum.joomina.ir/thread-2014.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر