ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 سلام قبلا در سایت ورزش 3 دیده بودم که میشد ماژول ها رو کاربران با سلیقه خودشون میتونستن جابجا کنند الان در سایت جومینا هم این امکان ایجاد شده قبلا در یه قالب پیش فرض جوملا هم اینو دیده بودم سوالم اینه که چطور میشه اینطوری کنم؟ :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام برای این کار باید با جاوا برنامه نویسی کنید برای یاد گیری بهترین راه دنبال کردن کدهای یک قالب آمده است این کار با اینکه در نگاه اول جلب توجه می کند ولی به نظر من خیلی کاربردی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این کار رو شما میتونید به راحتی توسط جی کوئری انجام بدید شما میتونید از این مسیر http://jqueryui.com/demos/sortable/#portlets این مورد رو نگاه کنید کار زیاد سختی نیست و فقط نیاز به آشنایی با جی کوئری داره خودم یه قالب طراحی کرده بودم با این امکان و روی هاست رایگان زده بودم که هاست از کار افتاده اگه بود دمو رو خدمتتون میدادم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر