raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان به وبسایتی برخوردم که تمام خصوصیات یک CMS رو داشت منتها اسمش Meemsys بود من شک کردم که شاید جوملا باشه دوستان این لینک وبسایت هستش این هم لینک پلن مدیریت دوستانی که اطلایی از این سیستم دارند لطفا در اختیار ما هم قرار بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 یه سرچی که تو گوگل کردم دیدم سایت های زیادی از این سیستم استفاده میکنن ولی متاسفانه متوجه هویت این سیستم نشدمو این هم یک نمونه سایت دیگه : http://www.adsfa.org/ این هم لینک پلن مدیریت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 یعنی واقعا هیچ کدوم از اساتید این سیستم رو ندیدن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز تعداد زیادی cms وجود داره که خیلیاش cms های اختصاصیه. کافیه یه نمایشگاه کامپیوتر بری تا ببینی که چه تعداد شرکت ها و گروه های مختلف هستن که cms اختصاصی خودشون رو طراحی کردن. دلیل نمیشه همه، این cms ها رو بشناسن. این cms هم من سرچ کردم، چیز زیادی دستگیرم نشد. شما چه جوری سرچ کردی که میگی سایت های زیادی از این سیستم استفاده می کنن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز تعداد زیادی cms وجود داره که خیلیاش cms های اختصاصیه. کافیه یه نمایشگاه کامپیوتر بری تا ببینی که چه تعداد شرکت ها و گروه های مختلف هستن که cms اختصاصی خودشون رو طراحی کردن. دلیل نمیشه همه، این cms ها رو بشناسن. این cms هم من سرچ کردم، چیز زیادی دستگیرم نشد. شما چه جوری سرچ کردی که میگی سایت های زیادی از این سیستم استفاده می کنن؟ دوست عزیز من ممنونم سایت سازنده اینCMS که مشاهده کردید http://dayname.com/ هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 یا cms اختصاصیه یا اینکه یه cms خارجی رو ترجمه و بومی کردن. دقیق نمی تونم نظر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouryag 0 ارسال شده در خرداد 90 به نظر می رسه یک cms خارجی رو بومی کردن ، و یک سری امکانات خودشونو توش اضافه کردن ، مثل فروشگاه و پرداخت آنلاین . ولی جوملا نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 اين سيستم اختصاصي نيست و به احتمال زياد همون جوملا است كه فقط نام جوملا حذف شده.الان سيستم هاي زيادي هستند كه تغيير نام يافته جوملا هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت اساتید جوملا نیست 1) ساختار قالبش با جوملا یکی نیست 2) به آدرس های لینک مطالبش یه نگاهی بندازید. سیستم جوملا با همچین ساختار و فایل هایی کار نمیکنه 3) ساختار و کلاس های cssش با جوملا یکی نیست احتمال زیاد یک مدیریت محتوای اختصاصی هست که حالا چه تو ایران و چه تو خارج از ایران نوشته شده. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر